Jest to o czym mówiłem wcześniej uwierzyliście, że po kilku dniach wzrostów bedzie rosło w nieskończoność... to nigdy tak nie jest, a wchodzenie na górke to naprawdę hazard. Ale spoko! nie wszystko stracone Dopoki nie sprzedacie, mozecie sie jeszcze sporo zdziwić dzis kluczowy dzien przed jutrzejszymi wydarzeniami jak cena sie utrzyma, mozemy jeszcze zobaczyć zieleń. Także nie wyprzedawajcie się , a prędzej dokupujcie na dołku, skoro okazja! Tak wlasnie grubas was leszczy! najpierw #!$%@? na ryj kurs, wy sprzedacie, a potem urosnie jeszcze wyzej i znow placz, ze czemu sprzedalem moglem utrzymać standardowa procedura na rynkach! Ja jestem w zarobiony na GME bo wszedlem odpowiednio wcześniej, a teraz zyski mi topnieją , ale nie ważne! Bo to odbije z dużym prawdopodobieństwem. Dokupować, nie sprzedawać! ( inna sprawa, ze losy GME sa nieznane, aczkolwiek sadze ze jeszcze urosnie ) #gielda
Ukraińce nie są tacy jak ruskie. Oni dokonując tej egzekucji tylko sie bawili. Nie wiedzieli, że tych dwóch jest bezbronnych! Ale ze mnie onuca, bo to nie wykopki mają klapki na oczach, że ukraińce tacy życzliwi i sumienni.
uwierzyliście, że po kilku dniach wzrostów bedzie rosło w nieskończoność...
to nigdy tak nie jest, a wchodzenie na górke to naprawdę hazard.
Ale spoko! nie wszystko stracone
Dopoki nie sprzedacie, mozecie sie jeszcze sporo zdziwić
dzis kluczowy dzien przed jutrzejszymi wydarzeniami
jak cena sie utrzyma, mozemy jeszcze zobaczyć zieleń.
Także nie wyprzedawajcie się , a prędzej dokupujcie na dołku, skoro okazja!
Tak wlasnie grubas was leszczy! najpierw #!$%@? na ryj kurs, wy sprzedacie, a potem urosnie jeszcze wyzej i znow placz, ze czemu sprzedalem moglem utrzymać
standardowa procedura na rynkach!
Ja jestem w zarobiony na GME bo wszedlem odpowiednio wcześniej, a teraz zyski mi topnieją , ale nie ważne! Bo to odbije z dużym prawdopodobieństwem.
Dokupować, nie sprzedawać!
( inna sprawa, ze losy GME sa nieznane, aczkolwiek sadze ze jeszcze urosnie )
#gielda