Aktywne Wpisy

KingaM +73
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
źródło: skurwysyny z Orange psują święta
Pobierz
ZenujacaDoomerka +254
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to

Infomirki, help ( ͡° ʖ̯ ͡°) Próbuję się połączyć moim Windowsem 10 Pro za pomocą VPN (protokół L2TP) do serwera, ale mi wyskakuje błąd:
"The L2TP connection attempt failed because the security layer encountered a processing error during initial negotiations with the remote computer"
Co zrobić żeby to zadziałało, bo kończą mi się pomysły? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Czytałem już kilka poradników, ale jak na razie bez efektu. Próbowałem:
- wyłączyć zaporę
- zezwoliłem na działanie MS-CHAP v2 -https://appuals.com/how-to-fix-the-l2tp-connection-attempt-failed-because-the-security-layer-encountered-a-processing-error/
- zezwoliłem na rozszerzenie LCP
- odblokowałem porty 50, 500 i 4500 dla UDP - https://windowsreport.com/l2tp-vpn-blocked/
Żeby było zabawniej - mam na biurku nowiutkiego laptopa z identycznym Windowsem 10 Pro i na nim połącznie działa, a na starym laptopie (3-4 lata) nie działa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Co swoją drogą dowodzi, że wina nie leży po stronie serwera.
set AssumeUDPEncapsulationContextOnSendRule registry key
@clas: @spevil: Tego nie znalazłem wcześniej, dzięki. Niestety zrobiłem i dalej nie działa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez logow na serwerze ciężko coś powiedzieć. Komunikat na końcówce jest zawsze taki sam