Aktywne Wpisy
Tacho_ +31
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +687
Dokupuje na bitpanda btc
Chociaż trochę mnie kusi żeby poczekać parę dni w razie ew spadków
#bitcoin
Komentarz usunięty przez autora
Na początku lutego jak będzie drożej to czekam na koniec lutego. Chyba będę kupował 2x w miesiącu.
@gosciu82: no tak najlepiej, trochę długo idzie € z n26 na bitpande, standardowo 24h bo to nie przelew instant. Próbowałem wysłać z transferwise i z revoluta ale nie działa. Blokują przelewy, nie da się wysłać. Wygląda na to że bank w Austrii który obsługuje bitpande, nie ma wdrożonego instant w UE tak jak np revolut i przelew na ramp.network taki przelew idzie instant lub z revoluta
Jak zamienię na XLM i pośle XLM na coinbase pro i tam wymienię XLM na BTC to stracę 0,00021111 BTC na kursie wymiany.
Jak zamienię na LTC i pośle LTC na coinbase pro i wymienię LTC na BTC to stracę 0,00022186 BTC
Oczywiście doszłaby do tego wypłata z coinbase pro jakieś 0.00005-0.0001 BTC