Aktywne Wpisy

Apode +124
źródło: IMG-20240523-WA0003
Pobierz
Goronco +46
Ja #!$%@? dzisiaj samochód mi zgasł na skrzyżowaniu ale od razu go odpaliłem i ruszyłem, ale oczywiście gość z tyłu musiał na mnie już natrąbić (╥﹏╥)
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy
Dziękuję za zniszczenie mi dnia bo teraz dosłownie cały dzień będę o tym myślał przez to że ty ruszyłeś 10 sekund później xD
#zalesie #prawojazdy

Ja to jest z tą Muchą i Hołownią? Jakoś mi się wydawało że Mucha to raczej lewicowo liberalne ramię po a Hołownia to zadeklarowany konserwa przecież. Czy czegoś nie rozumiem?
Sam o sobie mówi, że ma poglądy centrowe z lekkim skrętem w prawo.
W świecie w którym tylko Korwin to prawica, to fakt Hołownia jest lewakiem. Jest hadekiem a to są konserwy.
Platform powinna się podzielić. Tam są i lewaki i prawaki. Powinny powstać dwie partie jedna lewicowa frakcja PO a prawicowa frakcja niech się łączy z Hołownią. Na razie lewicowa łączy się z Hołownią.
Ja bym chciał żeby w Polsce była normalna lewica i normalna prawica. A nie tak jak jest teraz prawi populiści, postkomuchy , Korwin i PO próbujące być dla wszystkich.
@i-marszi: PO to jeden wielki ch*j jest a nie partia z jakimikolwiek poglądami, tak jak PiS udający prawicę.
@i-marszi: Normalnej prawicy sam pis nie chce, bo wtedy naprawdę jarek wyjdzie na zwykłego oszusta. TVN i wyborcza też nie chca, bo dla nich to faszyści, ledwo już z Jarkiem wyrabiają.
Zanim będziemy rozmawiać dalej napisz kto to jest normalna prawica. Bo dla mnie to Hołownia i konserwatywne skrzydło PO.
@i-marszi: w teorii to co mówi PiS, a PO nawet programu wyborczego partii nie ma, a więc o czym mamy mówić?( ͡° ͜ʖ ͡°) Hołownia to wyskoczył jak Filip z konopii, więc może mówić cokolwiek i tak nie ma szans, aby dać mu powiedzieć "sprawdzam", bo szkoda na
Rozdawanie socjalu czy trudne (wizerunkowo) lecz konieczne reformy gospodarcze (wiek emerytalny) co jest bardziej prawicowe?
@i-marszi: PO miało być liberalne i obniżać podatki, potem im się coś pomerdało i robili to co PiS teraz (podwyższali), wieku emerytalnego by nie ruszyli, gdyby budżet nie był w tragicznym stanie i ZUS, tak zarządzali krajem( ͡° ͜ʖ ͡°)
@i-marszi: Samo PO było przeciw 500+, a