Aktywne Wpisy
mirko_anonim +47
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +97
Przypominam, że jeszcze parę lat temu Conor walczył z Mayweatherem A.K.A. najlepszym bokserem w historii dyscypliny i istnieli ludzie, którzy nieironicznie obstawiali pieniądze na Conora xD
Teraz zebrał #!$%@? w stójce od Poirera xD
Musisz być bardzo szczęśliwą i zadowoloną z życia osobą xD
ja jedynie wyśmiałem rudego, który był w tej walce mniej wygadany od ciebie niz ty tutaj pod wpisem na vikop xD
Poirier wygrał, bo był lepszy, ja swoje zarobiłem dzięki temu wynikowi, a ty tam się możesz najwyżej spluć na portalu ze śmiesznymi obrazkami (。◕‿‿◕。)
Porównujesz dwie kompletnie różne dyscypliny, taktyki na walkę i lata aktywności. Gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie o sporcie, to byś takiego porównania nie dał, bo rudego przegrana to efekt obitej nogi.
Po drugie 'xD xD xD xD' po każdym zdaniu wygląda jakby to pisał jakiś dzieciak.
Po trzecie Conor dostał w papę, jego dyspozycja była wyraźnie gorsza, ale twój komentarz to januszowanie połączenie z gimbusiarskiem wylewem emocji ;)
Przypomina mi się jak kilka lat temu błachowicz chciał się bić z Adamkiem xD Adamek w ringu by go zgwałcił, a błachowicz w klatce zrobiłby z tego drugiego kalekę