Wpis z mikrobloga

pytałem na infolinii #mediamarkt dlaczego w realizacji są zamówienia z allegro z 21.12, a strona z 18.12 stoi w miejscu, to się dowiedziałem że kolejność zamówień nie wpływa na kolejność wysyłki i że dostanę przed 31 XD
#ps5
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@puotek no ale co Ci mieli powiedzieć na infolinii? Miałeś zamówienie z realizacją do końca stycznia to będziesz miał do końca stycznia.
  • Odpowiedz
@liga: no wiedziałem że jeśli chodzi o termin to mi krzykną 31, dzwoniłem bardziej po to, żeby się upewnić czy wszystko z moim zamówieniem w porządku, skoro późniejsze daty i godziny są obsłużone, a ja nie
  • Odpowiedz
Moja przesyłka została przyjęta w oddziale w moim mieście. Właśnie po nią jadę :D zamawiane ze strony godz. 1:52
  • Odpowiedz
@puotek: dosłownie minute temu dzwoniłem na infolinie (pomijajac fakt ze babka gadala ze mna jak za kare), powiedziano mi że moje zamówienie nie jest realizowane z powodu braków na stanie magazynowym.

„Napiszę do centrali i poproszę żeby wysłali Panu maila co z zamówieniem”

No myślałem że
  • Odpowiedz
@TXUXTI: grubo, mm
dla pewności aż jeszcze raz napisałem do nich przez eksperta SONY ( ͡° ͜ʖ ͡°) na stronie, to mnie niby babka zapewniła że zamówienie jest w realizacji

Zamówienie jest w realizacji,
zostanie wysłane po weekendzie
  • Odpowiedz
@puotek: to nieźle,
Z tego co obserwuję to niektórzy pisali że dzisiaj status zmieniono na „przekazano do doręczenia”

W sumie jak prowadziłem swój monolog o tym że „stan zostanie uzupełniony w tygodniu i zamówienia dalej będą realizowane” to usłyszałem w słuchawce „yhy” i tyle.

Masakra...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@filip-homer ponoć mają braki magazynowe więc zobaczymy jak będzie ( ͡º ͜ʖ͡º)

co śmieszniejsze, ponoć dostali więcej konsol niż zakładano, stąd rzuty w ostatnich dniach
  • Odpowiedz