Wpis z mikrobloga

Przede wszystkim trzeba podkreślić - WYBORNY MECZ W OBRONIE. Świetnie to było widać przy graniu w 7 w polu Brazylijczyków, większość akcji była przerywana jeszcze przed rzutem. Taka obrona można wygrywać z najlepszymi, dodatkowo drugi mecz z rzędu świetny Morawski i mamy taki wynik. Z meczu na mecz coraz lepiej, nadal trochę za dużo strat, ale za to lepsza na pewno skuteczność, szczególnie z drugiej linii. Rosną nam naprawdę solidnie zawodnicy, Sicko czy Olejniczak na pewno pod skrzydłami Dujszebajewa wskoczą na europejski poziom. Moryto no wg mnie jeden z najlepszych i najrowniejszych prawych skrzydłowych w Europie, także jego dobra postawa nie dziwi. Na kole mamy trzech NAPRAWDĘ solidnych zawodników, Gebala to podstawowy zawodnik klubu Bundesligi, Walczak gra w Vardarze, niedawnym zdobywcy LM ( co prawda mają teraz problemy, ale jednak marka została). Nawet brak Syprzaka tak nie boli.

Jestem podekscytowany i nie mogę się doczekać fazy zasadniczej. Chociaż dla mnie chłopaki już są wygrani.

A zapomniałem o jednym napisac, jedyny zawodnik którego nie mogę zdzierżyć to Przybylski. Nosz #!$%@? mać ten chlop w ataku to woz z węglem z niewidomym kierowca w środku. Na początku meczu 3 straty, rzut z drugiej linii u niego nie występuje, faul w ataku to jak powietrze. Majdzinski za to super, nie wiem czemu nie gra od początku bo jednak różnica w jakości duża.
#pilkareczna