moi drodzy jeden z widzów (kurde robię się jak ukasz) podesłał mi info , że w losowniu w betoniarce jest wałek gdzieś już o tym czytałem (może nawet na wykopie) po lewej 3 przed losowaniem po prawej po losowaniu podobne? #lukaszbudowlaniec
Kiedyś zaglądałem na ten kanał. Pamiętam jak się chwalił co kupil za kasę z YouTube bo wpadało mu po 7500 kola na mc. Niby kanał fajny ale raz napisał ze gratis postawił dom babce jakiejś. Chojny taki. No i te dachy z kratownic żeby taniej. Nie podobało mi się. No i tego Kawę traktował tak sobie.
@PlatinumSilver @berman Wypada jeszcze zwrócić uwagę na fakt, że w trakcie przekazywania przez Kawę klocka Łukaszowi owy klocek na chwilę jest poza kadrem (min 8:22). Wystarczy film na YT zwolnić do x 0,5. Jeżeli faktycznie jest to oszustwo to wtedy mógł być podmieniony.
@SpokojnyTom: Raczej nie, bo widać, jak Kawa kurczowo trzyma ten klocek i mitoman go wyrywa mu z ręki. Obstawiam, że Kawa miał "szczęśliwą trójkę" w ręce jeszcze przed wsadzeniem jej do betoniarki.
Minister spraw zagranicznych Wielkiej Brytanii w 2 dniu po objęciu urzędu w pierwszej wizycie zagranicznej wybrał się do prywatnego dworku ministra Sikorskiego. #bekazpisu #polityka #sikorski #msz #uk
po lewej 3 przed losowaniem po prawej po losowaniu podobne?
#lukaszbudowlaniec
A wiktor jeszcze czeka te pol obrotu i cos mroczy pod nosem
Wypada jeszcze zwrócić uwagę na fakt, że w trakcie przekazywania przez Kawę klocka Łukaszowi owy klocek na chwilę jest poza kadrem (min 8:22). Wystarczy film na YT zwolnić do x 0,5.
Jeżeli faktycznie jest to oszustwo to wtedy mógł być podmieniony.