Aktywne Wpisy
marian-stefan +299
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
tojapaweu +22
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
#cyberpunk2077 #grandtheftauto5 #grandtheftautov #gta5 #grandtheftauto #cdprojektred #rockstar #rockstargames #gry #pcmasterrace #pcmr
@xVolR: przecież to prawda, zwłaszcza jeśli chodzi o wnętrza ¯\_(ツ)_/¯
@wykopowicz_ka: XD
@genocidegeneral: nom, tych 3 budynków do których można wejść xDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@xVolR: To jest jedyna rzecz, której do tej pory nie widziałem, żeby była krytykowana, ale hejter z wykopu zawsze się #!$%@? xD
@M1PH6_5: Auta są bardzo ładnie zrobiona, bardzo szczegółowe wnętrza, widać pracujące zawieszenie itp.
@xVolR: akurat auta i miasto są zajebiste w CB77. A fury w GTA wyglądają jak z memów "thanks for not aborting me" i raczej każdy się ze mną zgodzi xD
Bronie, animacja broni, rodzaje broni, rozwój broni i cała otoczka z nimi związana. Jaka gra wprowadza broń typu SMART ?