Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie mam już pojęcia co robić... 27 lat na karku, z różowa poznaliśmy się w szkole i jesteśmy w związku już 9 lat, mieszkamy razem od 7.
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Poszli za ambitnie? Być może. Tutaj wszyscy piszą o tym AI policji. Tak jest szczątkowe (wyłaczone). W porównaniu do Rockstara to śmiech. Tylko że Rockstar skryptuje i rozwija kod tego elementu od niemal 20 lat. Od czasu GTA3. Żaden inny producent gier nie dysponuje takim AI policyjnym i pewnie nigdy nie będzie dysponował.
#cyberpunk2077 #gry #konsole #pcmasterrace #takaprawda #niepopularnaopinia
Komentarz usunięty przez autora
@SmugglerFan: juz nawet nie chodzi o samą jakość grafiki i RT ale poziom detali o jakie zadbali, ilosc tekstur wysokiej rozdzielczosci ktore graficy musieli rysować po nocy, wizja artystyczna - to jest kosmos i kilka pięter wyżej niż najwyższe do tej pory produkcje.
A jeszcze takie coś co wymagało olbrzymiego nakładu pracy. EsterEGG i nawiązania do setek rzeczy. ludzie co chwile odkrywają coś nowego. Dziś typ na FB pokazał jak odnalazł neo i nawiązanie do 1 matrixa. Ukryte gdzieś miedzy budynkami. ŻADNA gra tego nie oferuje.
a czy outer worlds to w ogole jest gra AAA? kojarze te gre z pieknego portu na switcha xd nie pisalem nigdzie ze w ogole outer worlds
skala niedopracowania jest porazajaca, a dla mnie liczy sie caloksztalt a nie to ze w
@SmugglerFan: Kosztował w dniu premiery 250 zł więc sytuował się jako produkt AAA.
@SmugglerFan: Ja się jaram brakiem loadingów przy wchodzeniu/wychodzeniu z dużych budynków do świata. Nie jest to standard wbrew temu co próbujesz tu wcisnąć. Na silniku
akurat te jajeczka ukryte to świetna część gry, bo to kupę roboty żeby zaplanować coś takiego. Daje mnóstwo frajdy dla tych co lubią szukać takich smaczków
"Dziećmi się nie przejmuje, to łatwo wyczuć ile rozmówca ma lat.
ahahah"
XD - to znaczek stosowany przez młodszych Internautów, ja jestem z czasów GG oraz Tlena gdzie emoty wyglądały inaczej ( :d . ;d , ;p , :p , :-) ) Starsi internauci nie stosują XD
@SmugglerFan: wiele gier tak robi, to nic niezwykłego.
@SmugglerFan: no nie. To że gra wygląda dobrze to zasługa solidnej pracy grafików i wysokiej jakości tekstur. Jak radzi sobie silnik można np. zobaczyć na PS4 w zestawieniu z TLOU2.
@Thorkill: nie, gry "AA" tez chodza po 60$
mysle ze to jest mozliwe na ue4, aczkolwiek faktycznie