Wpis z mikrobloga

@ravau: tak, dysk mówi Papa, zabezpieczaj szybko dane.

Ciekawe, że ogólnie wygląda na niezbyt obciążony pracą (mało godzin, mało zaspisów).
  • Odpowiedz
@ravau: no właśnie ten samsung ma tak 3x więcej przepracowanych godzin, 2x więcej zapisów i 10 razy więcej uruchomień.
Także nic nie wskazuje na to, że to tylko 6 mies różnicy w skali 4 lat...
  • Odpowiedz
@majk3l: 01.12.2015 Samsung
25.05.2016 GoodRam

Widać na zdjęciu. PC w którym jest ten Iridium śluzu tylko do internetu w sumie, jako dodatkowy sprzęt (stara i5 w nim siedzi, za dużo nie da się nic na nim robic).

Zrobiłem zdjęcie. Jak na tacy wszystko pokazałem. Sam sobie właśnie uświadomiłem że mam odpowiedź jak się te dyski po latach spisują, bo w momencie zakupu miałem dylemat mlc vs tlc, zywotnos itd. no
ravau - @majk3l: 01.12.2015 Samsung
25.05.2016 GoodRam

Widać na zdjęciu. PC w któ...

źródło: comment_1611002790fPTRsC90n7sLYg20roefyn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@ravau: Jedna sprawa.
Może to błąd raportowania/interpretacji S.M.A.R.T. na goodramie.
Nie wiem jak się ma kwestia firmware dla tego dysku.

Skontaktuj się z Goodramem jak jeszcze obowiązuje
  • Odpowiedz
@sirpingus: pytanie, czy jeśli nikt nie grzebał w ustawieniach, konfiguracji, nic nie instalował, nie zmieniał, to "błąd" mógł zaistnieć ot tak bez udziału użytkownika?

Nie ukrywam, nie znam się na tym aż tak, stąd pytanie.

Póki co, z dokumentów na stronie Goodram wynika że pośrednikiem w zgłoszeniu jest sklep w którym dokonałem zakupu. Na stronie xkom nie dało się zrobić zgłoszenia, bo pokazywało że mam tylko 24msc gwarancji, a to nie prawda bo nawet sami dołączyli papier w zestawie że jest
  • Odpowiedz