Aktywne Wpisy
IdillaMZ +396
Prosta odpowiedź dlaczego Kaczyński tak Tuska nienawidzi. Dorobiliśmy się szefa, który przywrócił u naszych partnerów nadzieje, że z Polską nie tylko będzie można rozmawiać, ale że Polska wraca do prowadzenia jakiejkolwiek polityki w Europie.
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Kempes +75
1. Zelda breath of the wild ( #nintendoswitch )
Najlepszy sandbox poprzedniej generacji, gry ubisoftu mogą się chować. Bardzo dobre interaktywność, fizyka świata oraz AI wrogów
2. Wiedźmin 3 ( #ps4 )
Mechanika walki taka sobie, ale świat i questy robią robotę. Bardzo krytykowałem, ale zawsze wracałem. Grę przechodziłem 3 razy. Spokojnie ponad 200h
3. Persona 5 ( #ps4 )
Japoński RPG z bardzo dobrą fabułą, ale też świetnymi postaciami i aktywnościami szkolnymi. Zakręcona, kreatywna, zabawna. Japońszczyzna najlepszego sortu
4. catherine full body ( #nintendoswitch )
Świetna gra logiczna opowiadająca o strachu młodych mężczyzn przed zobowiązaniami. Pomysł na rozgrywkę bardzo ciekawy. Gra jest miejscami całkowicie odjechana
5. bloodborne ( #ps4 )
najlepszy souls-like moim zdaniem. klimat aż się wylewa z tv, genialna fabuła. agresywny styl gry. zajebiści bossowie, piękny gotycki świat
6. prey ( #ps4 )
godny następca genialnych bioshocków, ciekawa rozgrywka, trochę horror, wciągająca fabuła, bardzo duża swoboda sposobu grania
7. cyberpunk ( #xboxseriesx ) -> nie wiedziałem czy dać ale imo to nie jest nextgen
mimo bugów fajny świat oraz niezła fabuła. niewykorzystany potencjał.
8. HOLLOW KNIGHT ( #nintendoswitch )
najlepsza metroidvania w jaką ostatnio grałem, piękny świat, trudna, wymagająca, mroczna
9. red dead redemption 2 ( #ps4 )
duży świat, całkiem mroczna fabuła, absurdalne przywiązanie do szczegółów. dlaczego tak nisko? bo gra jest bardzo wolna
10. spiderman ( #ps4 )
fajna, ale krótka i dość kameralna historia, fajnie się bujać po mieście na pajęczynie
#gry
A grałeś w Ori?
bloodborne to najgorsze soulsy
najlepsi imo w bloodbornie
Switch to obecna generacja.
Zupełnie inna sytuacja. Persona 5 wyszła jednocześnie na stara i nowa generację a Catherine jednak dopiero po latach machneli remaster. Na upartego można wywalić obie ale nie są równe na moje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Bossowie w BB najlepsi? to jakiś żart, najmniejsza ilość, połowa to po prostu "SZYBKA BESTIA", moim zdaniem bossowie w BB są mega słabi a najgorsze, że są podobni do siebie