Aktywne Wpisy
Ciekawe czy NATO dlugo jeszcze bedzie udawac przed swoimi obywatelami ze Kijów ma szanse zatrzymac specjalną operację.
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Oni wiedzą że to niemożliwe i zimy w 2024 czy 2025 by nie przetrwali z zimna w domach.
Z całego serca dopinguję Ukrainę,chciałbym cudu.
To tylko rozjuszy Rosję ja się boję żeby u nas wojny nie było nie chcę żeby mój kraj atakował Rosję bo to się źle skończy.
Lepiej nie denerowować Rosji oni mają
Jest już pierwszy lutego. Jak szybko czas leci. Staruszek z Ameryki musi znowu przylecieć, ale dlaczego? Rok temu był tu i poza jedzeniem pizzy nic nie robił? Czy zatrzymał operację specjalną? Leci tak, bo mu się nudzi, dziadek ma rozrywkę na stare lata. Powinien podejść do sprawy pokojowo i nie wywierać presji na Niemcy czy Polskę w sprawie dostaw sprzętu. Czy chce nas wciągnąć w wojnę? Przecież NATO będzie za nas walczyć,
#neuropa #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora
Przywyknij, prawica ośmiesza się sama, stała się synonimem żenady, degrengolady, szuryzmów i powszechnego zidiocenia. Dzielnie prawaki zapracowały na taką renomę
#neuropa #bekazprawakow
@NapalInTheMorning: A jakie dasz do tego tagi?
@radio_dalmacija: TVP prawicowe??? Arabii saudyjskiej PiS byłby skrajną lewicą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@radio_dalmacija ja #!$%@?ę czy ty nie widzisz jakiejś sprzeczności w twoich wypowiedziach? xD
@radio_dalmacija: jak jest dobrze to prawica, jak źle to lewica, co się będziesz półśrodki bawił?
Według twoich kryteriów to nawet Korwin jest lewakiem, bo przecież całym serduszkiem wspiera reżimy autorytarne.
@radio_dalmacija: jaki socjalizm widzisz w wykonaniu pis? przecież oni wdrażają prawicowy solidaryzm społeczny
czy po prostu dałeś sobie wmówić że rozdawanie kasy to lewica a wolny rynek to prawica? xD
Nawet jak ktoś uważa płód za drugą osobę tutaj, to stwierdzenie, że "zabito kobietę w ciąży" tego nie neguje.
TVP ze swoją retoryką antyaborcyjną pieprzy głupoty że płód == osoba. Tak więc zasadne jest ciśnięcie po TVP, że jeśli chcą być konsekwentni, powinni mówić o zabójstwie dwóch osób, a nie jednej która była w ciąży. Oczywiście całość ma mieć prześmiewczy ton i oczywiście TVP napisało jak każdy się spodziewał, jednak przez to że tak zażarcie cisną tezę że płód == osoba można ich
@Kollo: nigdy, bo to kucowski stek bzdur
@NapalInTheMorning: bo tak jest precyzyjnie i zwięźle?