Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
flytying +417
#tvpis #sejm #bekazpisu #bekazkatoli
Coś pięknego xD juz widzę jak stare baby odpisują od podatku pieniążki na konto kościoła ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ps. Da się odpisać coś jak ma się tylko RYNTE? Albo gówno emeryturkę xD? Hahaha (。◕‿‿◕。)
VIVAT DONALD
Coś pięknego xD juz widzę jak stare baby odpisują od podatku pieniążki na konto kościoła ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ps. Da się odpisać coś jak ma się tylko RYNTE? Albo gówno emeryturkę xD? Hahaha (。◕‿‿◕。)
VIVAT DONALD
Linki do przedmiotów na stronie LowcyChin/Grupie na Facebooku/Fanpagu na Facebooku/Telegramie (Linki znajdziesz tutaj) Lub napisz PW
Jeżeli podoba ci się dzisiejsze zestawienie kuponów i promocji zostaw "+"
------------------
Alie:
------------------
1. 2x Kabel YKZ Micro USB Cable
Cena z wysyłką: $1.67 / ~6.25zł
2. Netflix 1 month 1 screen 4K
Cena z wysyłką: $2.99 / ~11zł
3. Magiczna gąbka 100 sztuk
Cena z wysyłką: $4.60 / ~17zł
4. Tester napięcia elektrycznego Habotest HT100E
Cena z wysyłką: $8.39 / ~31zł
5. 10 sztuk jesienno-zimowych skarpet HSS
Cena z wysyłką: $8.64 / ~32zł
6. Pufa na zabawki
Cena z wysyłką: $9.66 / ~36zł
7. 60x maseczka maseczki KN95 różne kolory
Cena z wysyłką: $12.50 / ~46zł
8. Dalmierz laserowy SNDWAY SW-T4S 40M
Cena z wysyłką: $13.87 / ~51zł
9. Zestaw samochodowy bluetooth UGREEN aptX LL
Cena z wysyłką: $14.56 / ~54zł
10. UGREEN Bluetooth Transmitter 5.0
Cena z wysyłką: $15.85 / ~59zł
11. Auto z klocków BZDA
Cena z wysyłką: $17.88 / ~66zł
12. Oczyszczacz powietrza Xiaomi Mijia Mi Air Purifier 3C z Polski
Cena z wysyłką: $99.99 / ~370zł
-----------------------------------
Jaką przesyłkę wybrać aby nie zapłacić VATu i Cła?
GearBest: Priority Line / Priority Mail (przesyłka dla większych paczek jak dla hulajnogii lub drukarki 3D)
Banggood: Direct Mail / Priority Direct Mail / European Railway Direct Mail / Priority Line
Dla każdego sklepu przesyłki z wysyłką z EU/Polski są zwolnione z dodatkowych opłat
#lowcychin < Obserwuj
#cebuladeals #promocje #promocja #okazje #okazja #chinskiecuda #kupony #kodyrabatowe
(Nie można publikować nawet kuponów tutaj)