Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak kilka osób chwaliło sie autografami kierowców różnych ekip, którym wysłali pocztą jakieś zdjęcia.
Chce ogarnąć autograf z Maxem. Ktos podpowie jak to wygodnie ogarnąć? W pierwszej kolejności jakiś email musze napisac? Gdzie wysłać list ze zdjęciami?

#f1
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KarolaG17: kiedyś zbierałem autografy i pisałem do różnych klubów piłkarskich, ekip F1 - na e-maile mało kto odpowiada, najlepiej wysłać list tradycyjny z prośbą o autograf, próbowałbym wysłać na adres Red Bull Racing oraz jego managementu
  • Odpowiedz
@KarolaG17: do Red Bulla wystarczy sam mail ale wysyłają same karty bez podpisów. Jak chcesz własnoręcznie podpisany to najlepiej szukać gdzieś adresu po necie lub uderzać do managera danego kierowcy. Do koperty wrzucasz zdjęcia, zaadresowaną kopertę i kupon irc.
  • Odpowiedz
@KarolaG17: 1. Max nie wysyła autografów, musisz uderzać do RB.
2. RB odeślę prośbę mailem o wysłanie koperty zwrotnej z zaadresowaną kopertą, przy czym nie gwarantują, że odeślą podpisane karty.
Przerabiałem to początkiem listopada i dalej nie dostałem tej koperty z powrotem więc nie wiem jakie będą efekty XD
  • Odpowiedz