@zaiste_istotna_istota: wystarczy prześledzić jego Twittera że by wiedzieć że nie dokonca wszystko z jego głową jest ok. Ciekawe co zrobi jak eth zrobi flipening z BTC
@zaiste_istotna_istota: Ten CEO Bitcoina i jego mongolski przyjaciel nie są niestety najlepszymi biznesmenami. Powiedziałbym, że nie potrafią wykorzystać potencjału Bitcoina do własnego biznesu.
@kamil-wasniewski: Wy shiciarze to takie darwinowskie bestie, co to na youtubowych filmikach zwracają się do widzów per 'ty', bo się gdzieś naczytali że to wzbudza zaufanie. Na końcu filmiku musi być oczywiście ref. Nic za darmo nie zrobicie, nawet matce wody nie podacie. Złodziejska szkoła biznesu, piramidki, mlmy, shitcoiny, Janusz Palikot, Amber Gold i głosowanie na Platformę. Shiciarstwo w pigułce
@m0rli: To działa na takiej zasadzie że głąby inwestują w "następnego bitcoina" bo kieruje nimi chciwość. Na chciwości się zarabia, tylko że zarabiają inni, a nie ci co inwestują w shita. Przykładem jest @kamil-wasniewski, który niedawno został zrektowany na XRP ( ͡°͜ʖ͡°)
@zaiste_istotna_istota: No to czysta chciwosc steruja twoim nastawieniem do innych crypto, bo wszystkie pieniazki ktore powinny isc na bitcoin sa przekazywane na inne coiny co tobie nic nie daje ( ͡°͜ʖ͡°)
A jak tam rozwoj ten pieknej technologii ?? Cos ciekawego sie zmieniło ?? ( ͡°͜ʖ͡°)
@m0rli: Stosunek do innych krypto mam czysto altruistyczny. To shiciarze wiecznie wieszczą flipjenin. Historia pokazuje, że nie warto inwestować w shity. WSZYSTKIE UPADAJĄ po odpowiednim czasie. Wystarczy sobie zobaczyć ile już traci eth do btc. Nie trzeba być geniuszem. Bitcoin nie musi się nawet rozwijać żeby rosnąć na wartości. Jego obecna charakterystyka wystarcza do tego żeby za kilkanaście lat zastąpić złoto.
@zaiste_istotna_istota: No tak btc napewno zastąpi złoto... Będziemy nosić biżuterię stworzoną z BTC, a banki centralne napewno odkupią od ciebie twoje "drogocenne" Bitcoiny... XD Beka z Ciebie.
@zaiste_istotna_istota: Moim zdaniem karty pokemon moga zastąpić złoto jako waluta przyszłosci. I te twierdzenie robi ze mnie mniejszego dzbana niż gadanie że bitcoin to złoto 2.0 ( ͡°͜ʖ͡°)
imagine wstawac o 5.00 zamiast o 5:20 bo chlop z ktorym jade jest jebniety na punkcie jak najszybszego bycia w pracy i bd tam siedzial bezczynnie 30 minut
#ethereum #scamereum #bitcoin #kryptowaluty
Ty się lepiej zajmij swoim bagiem XRP, a nie będziesz mówił Adamowi co ma robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Flipjenin*
Jeszcze się nie nauczyłeś że tylko shity mają CEO? Gdyby ripple nie miało ceo, to nie byłoby żadnego procesu z sec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wy shiciarze to takie darwinowskie bestie, co to na youtubowych filmikach zwracają się do widzów per 'ty', bo się gdzieś naczytali że to wzbudza zaufanie. Na końcu filmiku musi być oczywiście ref. Nic za darmo nie zrobicie, nawet matce wody nie podacie. Złodziejska szkoła biznesu, piramidki, mlmy, shitcoiny, Janusz Palikot, Amber Gold i głosowanie na Platformę. Shiciarstwo w pigułce
Mogę za darmo ponaśmiewać się z ciebie.
a to wszystkie coiny to gówno coiny tylko nie bitcoin?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No niesamowite
To działa na takiej zasadzie że głąby inwestują w "następnego bitcoina" bo kieruje nimi chciwość. Na chciwości się zarabia, tylko że zarabiają inni, a nie ci co inwestują w shita. Przykładem jest @kamil-wasniewski, który niedawno został zrektowany na XRP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a to nie jest tak ze wszyscy inwestuja w crypto bo kieruje ich chciwosc? No przeciez nie wkladaja w to siana dla technologii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wkładam dla technologii i z chciwości.
No to czysta chciwosc steruja twoim nastawieniem do innych crypto, bo wszystkie pieniazki ktore powinny isc na bitcoin sa przekazywane na inne coiny co tobie nic nie daje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak tam rozwoj ten pieknej technologii ?? Cos ciekawego sie zmieniło ?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stosunek do innych krypto mam czysto altruistyczny. To shiciarze wiecznie wieszczą flipjenin. Historia pokazuje, że nie warto inwestować w shity. WSZYSTKIE UPADAJĄ po odpowiednim czasie. Wystarczy sobie zobaczyć ile już traci eth do btc. Nie trzeba być geniuszem. Bitcoin nie musi się nawet rozwijać żeby rosnąć na wartości. Jego obecna charakterystyka wystarcza do tego żeby za kilkanaście lat zastąpić złoto.
Beka z Ciebie.
Moim zdaniem karty pokemon moga zastąpić złoto jako waluta przyszłosci. I te twierdzenie robi ze mnie mniejszego dzbana niż gadanie że bitcoin to złoto 2.0 ( ͡° ͜ʖ ͡°)