Wpis z mikrobloga

Pomijając fakt, że państwo ma w nosie przedsiębiorców i totalnie się nie popisało (jak zwykle), to pomyślcie sobie, że jak wreszcie skończy się ta pandemia, nastanie jeden z najlepszych okresów na rozkręcanie biznesów. Coś jak po wojnie albo po upadku komunizmu, duża luka, którą można wypełnić i łatwiej niż zazwyczaj zaliczyć wielki sukces. Może jakaś sieć z fastfoodami, a może tania siłka dla tych, co są spłukani po pandemii, a może kawiarnia z regularnymi speed datingami dla tych, którzy rozstali się z partnerami, a nie mieli jak znaleźć nikogo nowego.

Jakbyście wykorzystali coś z moich pomysłów, to 5% zysków dla mnie.

#koronawirus #bekazpisu
  • 6
@janeeyrie: Zapamiętajmy sobie to raz na zawsze - pandemia się nigdy nie skończy, ona będzie trwała latami, latami, latami. To jest świetne narzędzie sterowania emocjami, uczuciami politycznymi i świetne narzędzie do opresjonowania społeczeństwa. Dzisiaj Polska jest jak taki gorący kartofel którego PIS chce się pozbyć na ręce opozycji a ona mówi "Panie, a daj pan spokój nie chcę tego, zabieraj mnie stąd" i PIS teraz ma zagwozdkę co tu zrobić żeby