Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +94
Dziś już sam jestem dziadkiem i cóż mógłbym dać innego wnukom jak nie Werthers Original

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Może mi ktoś wytłumaczyć jak można powiedzieć, że się "wpadło" (będąc kobietą) nie stosując żadnych tabletek antykoncepcyjnych, ani tabletek po tylko używać tzw "kalendarzyka"? ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze (będąc facetem) nie stosować prezerwatyw, choć rynek ugina się od różnych po standardowe aż po ultra cienkie (durex invisible) by dać jak najlepsze doznania i po aż wazektomie, która jest odwracalna i jak można dalej
Może mi ktoś wytłumaczyć jak można powiedzieć, że się "wpadło" (będąc kobietą) nie stosując żadnych tabletek antykoncepcyjnych, ani tabletek po tylko używać tzw "kalendarzyka"? ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze (będąc facetem) nie stosować prezerwatyw, choć rynek ugina się od różnych po standardowe aż po ultra cienkie (durex invisible) by dać jak najlepsze doznania i po aż wazektomie, która jest odwracalna i jak można dalej

Bańka pękła w 2017, to już koniec tych waszych internetowych piniundzów
Bańka pękła w 2021, (...)
Eh, amatorka.
Hodlowcy co weszli po pierwszym pęknięciu w 2013 mają paręset dolców z każdego 1$ włożonego w tamtym czasie, ale nieeee bitkoje się kończą, komu to potrzebne xD
#bitcoin
Komentarz usunięty przez autora
@Antorus:
ci miticzni hodlerzy z 2k13 - jak jednorożce
Bitconneeeccctttt
Jak
I generalnie uczestnik każdej z nich był zadowolony, dopóki każdy zyskiwał super kasę dopóki wszystko nie jebło.
A w znakomitej większości upadły na pysk i zdechły totalnie.