Wpis z mikrobloga

Bańka pękła w 2013, to już koniec tych waszych internetowych piniundzów
Bańka pękła w 2017, to już koniec tych waszych internetowych piniundzów
Bańka pękła w 2021, (...)

Eh, amatorka.

Hodlowcy co weszli po pierwszym pęknięciu w 2013 mają paręset dolców z każdego 1$ włożonego w tamtym czasie, ale nieeee bitkoje się kończą, komu to potrzebne xD
#bitcoin
Pobierz
źródło: comment_1610378445jVtEPeDfP0JvzGTMugl7nc.jpg
  • 7
@Antorus: to ze banka tak na prawde trwa od poczatku(zlozona z mniejszych baniek 2013,2017) nie znaczy ze w koncu bedzie mega deep. poki co ludzie kupuja bo wczesniej roslo, juz teraz kazdy jest pewny ze to bedzie po 300k niebawem. Przypominam ze inne banki tez trwaly kilkanascie lat i dopiero wtedy zrobily mega deepa i dlugo dlugo nic.
@ni0bi: no dlatego ja nie zamierzam dokupować po 25 000$ bo to chore. Mam trochę kupionego po 600$ z października 2016, trochę po 3000$ z lata 2017 i to w sumie tyle. Holduje to, do spóły z ethereum które dość długo już stoi niemrawe, jeszcze jakiś Lisk miałem przez chwilę i trochę żałuję bo trzyma się nieźle. Na lisku była duża bania w 2018, od tamtego czasu stabilny kurs ma.

Jak
@Antorus: ty wiesz ile już było pięknych dużych baniek/piramid finansowych?

I generalnie uczestnik każdej z nich był zadowolony, dopóki każdy zyskiwał super kasę dopóki wszystko nie jebło.

A w znakomitej większości upadły na pysk i zdechły totalnie.
@Quirang: nie inwestowałem cholera wie ile xD łącznie ze 3 tys, obecnie wartość portfela 44 tys. Jak jebnie to trudno, będę do tyłu 3 tys. A jak nie jebnie to jakąś małą emeryturkę z tego bede mieć.