Wpis z mikrobloga

przestańcie nowym graczom wbijać do głowy że mają wardować i grać dookoła nashora bo jak wszedłem na stream jakiegoś chłopaczka z 5 widzami to cały czas kupował control wardy czyścił wizję i się tiltował ze team nie chciał zrobić nashora gdy cały enemy team żył i tak to jest w tym brązie przez całe życie xD
#leagueoflegends
  • 8
@jeden_strzal: masz rację, ale op nie piszę o grach, gdzie ludzie analizują sytuację na mapie, ale low elo, które sprowadza się do srogiego #!$%@? non stop. Na low elo liczy się to, że non stop zabijasz przeciwników, nic więcej. Low elo jest jak gra w szachy totalnych amatorów - nikt nie myśli o tym jak doprowadzić do mata, tylko żeby zbić przeciwnikowi więcej pionków, a potem "jakoś" się zmatuje
@dymitrop: no tak, to też prawda xD sam jestem w low elo bo nie potrafię tak tryhardować(albo na tyle wycarrować) i grać kilku rankedow pod rząd bo bym chyba przez okno wyskoczył z tiltu momentami xD jak się spotyka takich 2headów którzy jedyne co chcą zrobić to gonić w czterech np Trynde przez całą mapę kiedy mają inhib do otwarcia albo stoi drake, a reszta enemy teamu nie żyje. Mimo wszystko
no tak, to też prawda xD sam jestem w low elo bo nie potrafię tak tryhardować(albo na tyle wycarrować) i grać kilku rankedow pod rząd

@jeden_strzal: jak ktośchce wbijać dywizje, to także nie powinien grać zbyt dużo pod rząd, tylko należy poznać swój limit tzn ile gier jesteś w stanie zagrać będąc skupiony (założmy 3) - i potem grać zawsze 3 rankedy dziennie, a potem dawać sobie spokój
@dymitrop: no w tym sezonie chyba się zepnę, bo w ligę gram tak naprawdę aktywniej od roku jakiegos, wcześniej okazjonalnie. A w tamtym całym sezonie zagrałem dosłownie 10placementów jakoś we wrześniu, gdzie sezon już się kończył. I z czystym mmrem i skończyłem jakoś w s2 czy s3. Aczkolwiek całkiem interesująca uwaga i postaram się ją zastosować