Aktywne Wpisy
npbs +4
Mirki i mirabelki książkowe mam pytanie:
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci
Szukam czegoś do czytania dla chłopca lat 9, nie komiksy. Hary Potter przeczytany cały (dwa razy), dzienniki cwaniaczka oraz przygody Mikołajka wszystkie części - również. Magiczne drzewo nam nie podpasowało, opowieści z Narnii również nie siadły. Straszna historia (ci okropni Rzymianie itp.) tak sobie
Magiczne drzewo mamy chyba całą serię i w razie czego możemy się wynieść
#ksiazki #ksiazka #dzieci
Van-der-Ledre +35
Nic nigdy nie złamałem ogółem, raz jedynie miałem kostkę skręconą lekko, bo źle stanąłem stumpką przy schodzeniu ze schodów. I to tyle. Większość ludzi coś tam miała złamane, a ja nigdy. Tak mało dynamiczny jestem.
#przegryw
#przegryw
Jestem nowy into PC a tym bardziej steam. Ostatni raz ze steamem miałem styczność w czasach cs 1.6 a i tak lecieliśmy na non steam. Chciałbym kupić w Argentynie 3dmark. Co muszę zrobić aby taka podróż wypaliła?
1. Vpn na Argentyne i zakładam przez chrome konto na streamie.
2. Wyłączam vpn, dodaje swoje polskie konto do znajomych
3. Kupuję jakieś doładowanie mpay. Nie do końca wiem o co chodzi. Ale myślę, że ogarnę bo to jakiś gift tak?
4. Przelane złotówki zmieniają się w kolumbijskie pesos.
5. Kupuję 3dmark cały czas bez vpn.
6. Albo udostępniam na polskie konto albo używam na tym koncie.
7. Profit?
Zgadza się? Czy coś przekręciłem?
#steampesos