Wpis z mikrobloga

@Mr_kolek: Ale tak poważnie to co Stanowski ma zrobić? Ma narcyza w zespole który sam siebie chwali ale człowiek robi mu dobrą robotę. Chłop się skompromitował pewnie nie dostanie jakiejś podwyżki czy premii ale takie sprawy załatwia się wewnątrz. W normalnych firmach wartościowi pracownicy bo błędach kosztujących dziesiątki czy setki tysięcy złotych nie są zwalniani. Początkowo slabe było brak stanowiska ale dzisiaj napisał kilka zdań i moim zdaniem są ok. Zasugerował
@baca1992: ludzie sami nie wiedzą co ma się teraz stać i sytuacja jest identyczna jak z "zaproszeniem" stanowskiego na bitke z najmanem. Wtedy cokolwiek najman by nie zrobił to i tak był na przegranej pozycji, bo jak przyszedł, to beka ze przyszedł, jak nie przyszedł, to beka ze #!$%@? i sie przestraszył.

teraz taka sama sytuacja z Kotleszką, cokolwiek zrobi i tak nikt w to nie uwierzy. bo jak powie ze
@baca1992: Ale on, jeżeli to on, a pewnie to on - nie pracuje tylko dla Stanowskiego. Zachowanie nieetyczne, żenujące i się skompromitował w najgorszym momencie, bo był na fali wznoszącej. Teraz różnie może być, może jego kariera wyhamować nieco. No śmieszki i smród się za nim już będą teraz ciągnęły, choć pewnie w środowisku już o tym od jakiegoś czasu wiedzieli, tylko teraz się wydało publicznie ( ͡° ͜ʖ
@peszmerd: ale widzisz różnicę między pracą a pisaniem komentarzy ? Jak nie widzisz to szkoda czasu na dyskusję.
Problem jest ale jedynie natury społeczno - koleżeńskiej. Tyle że to jego problem bo z niego będzie najwięcej beki i on powinien czuć się z tym źle. Szczerze mówiąc to może z jeden odcinek tego magazynu lig egzotycznych widziałem więc się nie wypowiem ale komentarz miał całkiem spoko.
Ale tak poważnie to co Stanowski ma zrobić? Ma narcyza w zespole który sam siebie chwali ale człowiek robi mu dobrą robotę.

@baca1992: tej no nie wiem, skoro tutaj taka mistyfikacja polecial to skad masz wiedziec, ze te jego ciekawostki o osmych ligach uzbekistanu tez nie sa przekazywane przez jego zrodlo w uzbekistanie pokroju Markova Gaczejewa, czyli przez konto Adama na rynek uzbecki? xd Przeciez nie bedziesz wszystkich ciekawostek sprawdzal, a
@Chehu: Nie wiem - Może i tak ale prędzej bym gościa wywalił jakby się okazało, że faktycznie wymyśla fakty na wizji. W mojej ocenie gość ma obsesję na swoim punkcie i chce zrobić karierę.
Pytanie też czy jakby wymyślał fejki na temat lig egzotycznych to czy go widzowie nie przyłapali na tym?