Myślicie że GENXONE ma jescze potencjał "to the moon" na razie to wygląda aż za dobrze... (w 14 dni 32% w gorę) aż zal że wszedłem groszowo.... #gpw #gielda
@hsamot: jestem za więcej niż groszowo, zbierałem w dołku od ponad miesiąca, wszystko poniżej 26zl jest dla mnie mega okazja. Spółka pokazała dobre wyniki za q3 i ma potencjał je poprawić w q4 i q1, od początku listopada podwoili swoje możliwości testowe. Testy nie skończą się szybko, a wtajemniczeni wiedzą jakie info kroi się w tym kwartale i nie jest ono zupełnie związane z covidem :)
@Koronanona: Bardzo fajnie wypowiada się prezes, wejście na giełdę miało im pomóc w diagnostyce jelit, korona jakby spowodowała zmianę trochę rozwojową, ale opowiadał że wracają teraz do projektów bieżących i są w stanie ciągnąc covid + zaplanowany rozwój... Mi się udało wejść za 22 ale tylko 100wka sztuk
@hsamot: we wcześniejszym wywiadzie prezes mówił że dzięki koronie przyspieszyli finansowanie innych projektów o około 2 lata, plus doposazyli lab tak że ma teraz dwukrotna przepustowość :) podobno nanobiome to nie będą tylko jelita, ale też inne obszary flory biologicznej, także u zwierząt
Bardzo podoba mi się ich dzisiejsze info z relacji inwestorskich, pokazuje że są aktywni międzynarodowo w sferze naukowej, na bankierze juz spekulują czy dostaną zamówienia od MZ na
#gpw #gielda
Testy nie skończą się szybko, a wtajemniczeni wiedzą jakie info kroi się w tym kwartale i nie jest ono zupełnie związane z covidem :)
Bardzo podoba mi się ich dzisiejsze info z relacji inwestorskich, pokazuje że są aktywni międzynarodowo w sferze naukowej, na bankierze juz spekulują czy dostaną zamówienia od MZ na