Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
To co się dzieje teraz na rynku matrymonialnym jest zatrważające. Nawet normalnemu chłopakowi (nie mówiąc już o #przegryw) trudno jest znaleźć partnerkę życiową. Założyłem konto na #badoo z randomowymi fotkami jakiejś laski i w ciągu godziny miałem +99 par i z 20 wiadomości. Nie dziwota, że rynek „jest popsuty” skoro simpy rzucają się na wszystko, a nawet słaba laska może wśród nich przebierać. Ja z tego pociągu już dawno wysiadłem i z tego powodu pytam, gdzie w Polsce szukać można jakiegoś #femboy ewentualnie #crossdresser z którym można by nawiązać relację i zbudować uczucie. Taka przyszłość nas czeka. Według mnie jest to pewna alternatywa. Co raz więcej chłopaków będzie wolało związać się normalnie z ładnym, kobiecym femboyem, który wyglądem może być bardziej pociągający od pretensjonalnej #p0lka Sporo widząc także, jak bycie dziewczyną w dzisiejszych czasach to easy mode, zdecyduje się na proces feminizacji. Może to doprowadzić do powrotu normalności, gdyż roszczeniowym lochom zostaną simpy, przez co ograniczy się popyt na nie i wprowadzony zostanie pewien balans. Tyle z mojego wywodu. Powtarzam więc pytanie, gdzie szukać słodkich femboyów? Jakieś aplikacje/strony/grupki?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ff715c48e1c8b000b7efd87
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 8