Wpis z mikrobloga

Juventus dogadany z Graziano Pelle. Transfer opóźnia się ze względu na chęć sprowadzenia lepszego napastnika, jednak jeśli takowy się nie znajdzie to Włoch zostanie nowym piłkarzem Juventusu. - Luca Fiorino

XDD

Pana Graziano Pelle bardzo lubie i kiedyś go nawet do Juve chciałem, ale obecnie koleś ma 35 lat. No #!$%@?, czy ściągnięcie Mandzukicia to taki problem? XD Nawet Higuaina po kosztach pewnie z tego Miami dałoby się wyrwać, bo jakiś cudów tam nie gra.

#juventus #plotkitransferowe #seriea
realbs - Juventus dogadany z Graziano Pelle. Transfer opóźnia się ze względu na chęć ...

źródło: comment_1609766661yUsSBi56Uo6OJwrEsbQbc6.jpg

Pobierz
  • 11
Imo gdyby Pelle był te 3 lata młodszy to byłby to idealny transfer pod Juventus Andrei Pirlo. Niby statystyki nadal ma dobre, ale wieku nie oszuka. Nawet jeśli to byłby piłkarz jedynie na 6 miesięcy.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@realbs: Pelle świetnie tańczy i jako Włoch pewnie też kocha swoją matkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
W Southampton fajnie grał ale sporo od tego czasu minęło i ligi też inny poziom mialy
@Kalypsoo: Dokładnie. Swego czasu to był mega niedoceniany piłkarz, ale od tamtego czasu minęło bardzo dużo czasu. Po prostu nie ogarniam czemu Mandzukic nie może wrócić. Jeśli uda się wyrwać Giroud (co jest mało prawdopodobne) to super, jak nie to Chorwat powinien być transferem na 9tkę .
@realbs: mam wrażenie, że my usilnie szukamy jakiegokolwiek Włocha, bo zaraz w Juve w wyjściowej 11 może nie być żadnego z nich... chociaż nawet taki Pelle to przy obecnej formie Moraty nie ma szans na "9"
tragedia, zaczynam się czuć jak kibic Barcy przez ten nasz zarząd...
@GeneraleHans: Depay to nie ta charakterystyka. Fajny piłkarz, ale bezsensowny. Potrzebny silny napastnik z umiejętnością zastawienia się.

@mat1989:

mam wrażenie, że my usilnie szukamy jakiegokolwiek Włocha

Nawet jeśli, to są lepsze opcje w lidze. Pavoletti, Caputo, Zaza czy Cutrone. Zresztą to i tak tylko transfer na pół roku. Po prostu nie rozumiem czemu akurat Pelle.
@realbs: wg mnie, jeśli jest tylko opcja powrotu Mandżu/Llorente to nawet nie ma się co zastanawiać, kompletnie nie czaję co niby Pelle miałby dać więcej niż ta dwójka, która jak już u nas była to się sprawdziła