Aktywne Wpisy
Guz mozgu (2 lub 3 stopień)
W zeszłym tygodniu bylem na konsultacji w #bydgoszcz u dr Furtaka ze szpitala wojskowego. Podobno topowy w kraju jeżeli chodzi o neurochirurgie. Bardzo dobre podejście, konkrety, tak jak lubię. Zasugerował zrobienie rezonansu czynnościowego (o czym żaden lekarz wcześniej nawet nie wspomniał). Dostałem informację, że najlepszy robią w Gliwicach. Człowiek wszystkim się zajął i termin badania mam na 1 października. Tego mi było trzeba żeby
W zeszłym tygodniu bylem na konsultacji w #bydgoszcz u dr Furtaka ze szpitala wojskowego. Podobno topowy w kraju jeżeli chodzi o neurochirurgie. Bardzo dobre podejście, konkrety, tak jak lubię. Zasugerował zrobienie rezonansu czynnościowego (o czym żaden lekarz wcześniej nawet nie wspomniał). Dostałem informację, że najlepszy robią w Gliwicach. Człowiek wszystkim się zajął i termin badania mam na 1 października. Tego mi było trzeba żeby
Kolanka +622
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Obrzęk naczynioruchowy, ciężkie zmiany skórne, nudności, wymioty, trombocytopenia, agranulocytoza, ostre uszkodzenie wątroby czy skurcz oskrzeli, a to tylko te, których nie ukrywają. Nie ma żadnej pewności, że to w ogóle pomoże, dawki trzeba powtarzać, a nie wiadomo, co tam tak naprawdę się znajduje i czym nas faszerują.
Jestem przerażony.
#koronawirus #antyszczepionkowcy #bekazantyszczepionkowcow
Rozumiem że proszczepy i anty mają tutaj swoją wojenkę ale jak już coś piszemy to chociaż niech to ma sens bo wychodzisz na takiego samego szura co Ci od mikroćipów
@pigularz: jest w fazie 3 i 4 jednocześnie
@pigularz: to nie jest jedyny sposób badań IV fazy
@pigularz: ja nie mam żadnej wojenki, ja po prostu uważam, że w przypadku antyszczepionkowców przewalono pieniądze z podatków na ich edukacje jeszcze bardziej niż sasin przewalił je na wybory które się nie odbyły. Nie schlebiaj mówiąc, że ktokolwiek z nimi
Ktoś mi powie tak konkretnie co przemawia przeciw szczepionce, a co za?
@NapalInTheMorning: takie skutki uboczne po każdym leku możesz mieć, weź idź kup coś na grypę i przeczytaj ulotkę to się zdziwisz.
@mattz_: @Rafalski45: przeczytajcie spoiler w moim poście ( ͡° ͜ʖ ͡°)