Wpis z mikrobloga

Znowu ja, czyli nic nowego :D Zamówienia z 23 i 24 grudnia byłyby u mnie 31, ale że dhl u mnie tego dnia nie jeździł, więc będą 4 stycznia u mnie. Czyli jutro będzie wielkie mieszanie, dekanty oklejone, spirytus kupiony, wszystko już czeka. Oczywiście powiem też jak wyglądała sytuacja z tymi a+, czy przeszły, czy coś sami dorzucili, no o wszystkim jutro będę pisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale ale, zamawiał ktoś z Was ze strony http://universalperfumesandcosmetics.com/ ? Zastanawiam się nad kolejnym zamówieniem właśnie u nich, mają pakiety 12 x 12 ml i to nawet z ultra olejkami (więc wyjdą mocniejsze, zawsze 12 ml to więcej niż 10 ml), mają kod UNI30 który daje sporą zniżkę, można dobrać coś w gratisie (tak, pisałem do nich). Więc jestem ciekawy czy są jakieś opinie o jakości tychże olejków.

#genericoils
  • 12
  • Odpowiedz
@coolcool0010: mam duzo olejkow z universal, ale wziete na rozbiorkach. samodzielnie zamowienia nie skladalem. Olejki fantastyczne, Mohsen (wlasciciel) podobno bardzo w porzadku, do dogadania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@yellowman właśnie zauważyłem, pisałem tam do niego na whatsapp, i napisałem czy mógłbym dobrać coś jeszcze. To mówił że bez żadnego problemu. Może z ultra jakości aż tak wiele nie ma (powiedzmy, bo ponad 170 chyba jest), ale te 12-15 spokojnie sie wybierze. Ale jeśli mówisz że olejki fantastyczne, to chyba się skuszę na coś ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@guma888 mam właśnie kilka olejków Luzi, tylko nie wiem które dokładnie :D Jak jutro sprawdzę to dam znać co i jak, czy takie mocarne i w ogóle. Ale kiedyś czytałem, że to jest chyba taka wysoka półka, na universal jest ich pełno do wyjęcia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@coolcool0010: oni też mają swoje grade'y i tak miałem grade A i A+ tego samego zapachu i różnice było czuć. Ale faktem jest, że jeden i drugi miał bardzo dobre parametry.
  • Odpowiedz