Aktywne Wpisy
Villeman +26
Kitka wróciła z podwórza przedwczoraj wlokąc się praktycznie na tylnych łapach. Myślę sobię - przetrącony kręgosłup. W domu jednak widzę, że daje rade z biedą chodzić, jednak ogon jak martwy, ani rusz. Coś z nim nie tak? Może coś innego? Późna pora, brak otwartego gabinetu weterynarza, nic nie zrobię. Staram się pomóc jak tylko się da, widzę że cierpi, na noc ustawiam budzik co dwie godziny, aby sprawdzić, czy jest okej i
Salomonthekrol +146
I wlasnie za to kocham Unie Europejską.
- Graj w Wiedźmina i dobrze się baw
- narzekaj że niewygodnie z laptopem na kolanach
- pomyśl o kupnie pada i grze z lapkiem podpiętym do tv
- kup pada do xboxa
- włącz Wiedźmina
- dostań #!$%@? po 3 minutach, 10 zgonach, setkach przekleństw,
- wyłącz Wiedźmina
- brak profitu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie wiem czy to ja jestem nieskoordynowany, czy po prostu gra na padzie nie jest dla każdego. Chciałem w końcu kupić pierwszą w życiu konsolę (poza Pegasusem), ale teraz mam straszne wątpliwości.
Ale żeby nie było, postanowiłem spróbować odświeżonego Abe’s Odyssey od fajnych ziomków z Epic. Wsiąkłem na 2 dni....
I tu, Mirki, moje pytanie: polećcie jakieś gierki do grania padem, z którymi taka sierota jak ja sobie poradzi. Shootery idpadają na pewno, wiec zapewne platformówki. Mogą być nowe lub stare, byle działał pad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może być coś dostępne w subskrypcji Xbox, bo dostałem 2 tyg okresu próbnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #grykomputerowe #grypc #xbox
@tegie: bierz się za to jak najszybciej, sam gram mało a 3 pierwsze gry z tej serii ostatnio przeszedłem jedna za drugą. Teraz leci Shadow od Mordor, też polecam.
kwestia przyzwyczajenia moim zdaniem - sam na pc gram padem z x one.