Powiedzcie mi, jak dobry wygląd ma niby pomagać w znalezieniu znajomych? Mi się wydaje, że #rozowepaski traktują mnie jako potencjalnego partnera, a nie znajomego. Na ten przykład po tym jak związałem się z moim #rozowypasek jedna znajoma z wykopu od razu przestała się odzywać. Niedawno też znowu odezwała się do mnie borderka o której pisałem chociażby [tutaj](https://www.wykop.pl/wpis/50797743/dobra-opisze-wam-najbardziej-#!$%@?-rozowepa/), pisała że zerwała ze swoim spermiarzem i szuka kogoś aby się z nim spotkać i pogadać. Co ciekawe, straciła chęci na spotkanie kiedy tylko się dowiedziała, że jestem zajęty ( ͡°ʖ̯͡°)
@Die_Wacht_am_Tiber: A po co ci laski jako znajome? od tego są koledzy. Laski to jednak laski, nie oczekuj od nich tego czego oczekujesz od facetów, bo to zupełnie inne organizmy.
@Chad-z-Boboli: nawet patrząc czysto oportunistycznie, mogą doradzić jak się dobrze ubrać, poradzić co do fryzury, ogólnie pomóc ze wszystkim co wymaga zmysłu estetyki
@Die_Wacht_am_Tiber: zadajesz pytanie o znajomych, a całą resztę posta piszesz o dupach. Nie ma takiego czegoś jak znajome koleżanki, bo jeżeli kumplujesz się z różową to na pewno nie jest brzydka, a jak nie jest brzydka to nie pogardzisz segzem czyli podsumowując nie istnieja relacje koleżeńskie kobieta-mezczyzna.
Podsumowując: dobry wygląd nie daje znajomych, co najwyżej pomaga dostać #zwiazki
#przegryw #przemyslenia
Do tego masz prawie dwa metry i duzego #!$%@?
@Towarzysz_Pawulon: akurat o benku żadna z tych nie wiedziała, poza tym nie jest aż tak duży
Komentarz usunięty przez autora