Aktywne Wpisy
whitewolfik +246
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
kotka-a 0
A jak brzmi tytuł i opis znaleziska? Że WEF chce utrzymania lockdownu i ograniczeń w przemieszczaniu już na zawsze, do tego otagowane "
#orwell
" xD A kiedy ktoś wypomniał autorowi, że w treści znaleziska nie ma nic na ten temat, to on odparł, że on to wyczytał między wierszami, bo to jest propaganda i nigdy by wprost tego nie napisali ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stan znaleziska w tej chwili: 19 wykopów, 2 zakopy xDLink do zmanipulowanego znaleziska: https://www.wykop.pl/link/5876793/wef-emisje-spadaja-podczas-lockdownow-wiec-utrzymajmy-je/
#manipulacja #bekazfoliarzy #lockdown #neuropa #4konserwy #ekologia #co2 #globalneocieplenie