Aktywne Wpisy
Leosiaa +2
W sumie to na #!$%@? kupować mieszkanie na ten moment? Wynajem u mnie w powiatowym 2 tys., mieszkanie o takim samym standardzie to 400 tys xD czyli po 20 latach dopiero by się zwróciło nie uwzględniając raty kredytu, z którą by mi wyszło jakieś (!!) 800 tys. XD
Jako młody człowiek to pewnie będę mieć ochotę zmienić jeszcze 10 razy miejsce zamieszkania i pracę. Może skończę jako urozmaicenie witryn na ulicy czerwonych
Jako młody człowiek to pewnie będę mieć ochotę zmienić jeszcze 10 razy miejsce zamieszkania i pracę. Może skończę jako urozmaicenie witryn na ulicy czerwonych

imargam_2137 +130

1. 29.12.2020 godzina 12:45 wrzuca post o treści "o co chodzi z tym IBMem?", pic rel
2. tego samego dnia o godzinie 16:42 (jak już mu ktoś wyjaśnił o co chodzi z IBM) stał się specem od spółki i nagania https://www.wykop.pl/wpis/54536401/zamiast-zajmowac-sie-glupotami-dla-naiwnych-typu-b/ (screen będzie w komentarzu)
I co 2h BITCOIN ŚCIERWO!! Tylko ja jestem rozsądny! xDD
Jedno.z moich haseł giełdowych brzmi: kupuj biomaxime i daj kupować borute innym. I tak trejdujcie, ament.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora