Tak, to bardzo krótkowzroczne, nieodpowiedzialne, nikomu niepotrzebne i głupie, a co gorsza, może skończyć się tragedią - przyznaje pan Mariusz, który kupił dwie wyrzutnie MegaSasin. - Ale chociaż raz w roku chcę poczuć na własnej skórze, jak to jest przepie*dolić kupę forsy i nie martwić się o konsekwencje.
@CJzSanAndreas: okradają z każdej strony, więc wywalę 200 zł na fajerwerki, w tym roku wywaliłem już 5 tysięcy na same szlugi i połowę tego na alkohol, a w styczniu planuję jeszcze zrobić tatuaż za 700 zł xd Patologiczne myślenie nigdy nie przestanie zadziwiać.
@CJzSanAndreas z drugiej strony jedna wizyta u psychologa to koszt 150 zł u psychiatry 200 zł. Z nfz Janusz może się nie doczekać. To takie petardy robią za psychologa i psychiatre w jednym ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@CJzSanAndreas: mój sąsiad od 4 dni codziennie #!$%@?. W wigilię również odpalił o 17 baterie 20 strzałów. Zaczyna jak tylko się ściemni a kończy koło 23
@SipaXtra @szynszyla2018 @czupek @Izanagi013 @boguchstein @ZastepcaPomocnika ludzie błagam was weźcie się ogarnijcie. To jest tylko śmieszny obrazek, który dodaje tutaj co roku, a tu jakaś dziwna dyskusja rozgorzała o tym kto komu może zaglądać do portfela. Zbyt poważnie bierzecie wszystko co zobaczycie w Internecie, macie kija w tyłku, nie znacie się na żartach.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@CJzSanAndreas:
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora