Aktywne Wpisy
ladylurkini +145
dziś powiedziałam do koleżanki z pracy żartując "a ty po kim jesteś taka chytra", ona zaczęła się tłumaczyć, że nie jest chytra, ja zaczęłam się tłumaczyć że to był żart. generalnie, woman moment i lady cringini ze mnie, nie używam wykop memów irl nigdy więcej ʕ•ᴥ•ʔ
#gownowpis #oswiadczeniezdupy
#gownowpis #oswiadczeniezdupy
Koyanaruu +21
Co czujesz patrząc na to zdjęcie? #kononowicz
Hej, jak to wszystko poukładać żeby miało ręce i nogi?
Nie pasuje mi tu Lacazette, niegrywakny dla mnie.
Icardiego chętnie wymieniłbym na Lewego który siedzi na ławce ale wtedy to już się kompletnie zgranie rozsypuje.
Nie mam tez pomysłu na Di Maria a bardzo chciałbym go zostawić, bo fajnie ogarnia na prawym skrzydle.
Ramos na 7 chem. Osobiście zamiast Ramosa dałbym Varane'a i nawet na 7 chem pewnie by nieźle cisnął. Albo coś takiego: https://www.futbin.com/21/squad/4741961
Daj znać jaki budżet i zastanów się, kogo ewentualnie chciałbyś #!$%@?ć, bo połączyć 4 ligi i zrobić wszystkich na 100 chem bez ikon to ciężko xD
Z wymiennych droższych to tylko mam Mbappe, ale wtedy Di Maria trafi trochę sens i nie widzę z kim bym go mógł spasować.
Lewy trochę drewno póki co ale może go nie wyczułem do końca, niestety niewymienny to się go nie pozbędę (╯︵╰,)
Budżet narazie 50k ale sprzedając Mbappe trochę bym go podreperowal xd
No ale tu sami Goretzka + Kimmich kosztują 50k. A do tego jeszcze Mendy i Gomez to kolejne 60k+.
Anyway, zacznij od zmiany Vertonghena na Gomeza. Kolejny upgrade to wymiana Jordi Alba na Mendy'ego i Davida Silve na
Git, dzieki za pomoc!