Wpis z mikrobloga

Mirki dlaczego kobiety lubią piec ciasta? Moja dziewczyna ma jakiegoś p--------a na tym punkcie. Nie rozumiem tego... Nie dość, że to jest dla niej strata czasu, bo mogłaby wtedy na przykład poczytać książkę, albo pouczyć się języka (od dawna chce to zrobić, ale nie ma na to czasu), to w-----a mnie to, że to ja muszę to ciasto w większości jeść. Skłamałbym jakbym napisał, że regularnie biegam czy ćwiczę, no ale k---a jedzenie słodkiego ciasta 3 razy w tygodniu to jest dla mnie too much. Co robić i jak jej grzecznie powiedzieć „sorry kochanie, Twoje ciasta są niezłe, ale rzygam nimi”? Nie chcę być tłustą świnią i jednocześnie nie chcę jej sprawić przykrości, a to chyba jest jej pasja...

#rozowepaski #heheszki #pytanie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@p3ter: niektóre dziewczyny lubią siedzieć w kuchni, gotowanie pieczenie może być normalnym hobby, powiedz tylko żeby robiła może rzadziej lub mniejsze porcje albo coś co można zamrozić?
  • Odpowiedz
Mirki dlaczego kobiety lubią piec ciasta?

@p3ter: bo lubimy, szczególnie dla kogoś, komu to może sprawić przyjemność i niezapomniane doznania smakowe xd. Zaproponuj żeby zanosiła do pracy/dzieliła wśród rodziny, przyjaciół, sąsiadów :)
  • Odpowiedz