Aktywne Wpisy
KrolWlosowzNosa +177
Co to za kasta, co za postchlopska elita?
Ja jak wypije małe piwo do obiadu w knajpie, 5 km od domu, to wracam 45 km/h myśląc głównie o tym, że jak ktoś wjedzie we mnie, a ja wydmucham 0.22, to i tak będę miał miazgę..
Z drugiej stronyl łepek, 2 promile (przecież to wogole trudno ustać w pionie), jedzie 160 przez centrum dużego miasta.
Pewne jest, że jeśli to info się potwierdzi,
Ja jak wypije małe piwo do obiadu w knajpie, 5 km od domu, to wracam 45 km/h myśląc głównie o tym, że jak ktoś wjedzie we mnie, a ja wydmucham 0.22, to i tak będę miał miazgę..
Z drugiej stronyl łepek, 2 promile (przecież to wogole trudno ustać w pionie), jedzie 160 przez centrum dużego miasta.
Pewne jest, że jeśli to info się potwierdzi,
DFWAFDS +29
#skoki
a w polsce z każdego rocznika który wynosi ok 270-300tys dzieci kiedykolwiek w życiu skakało może 150 z kilku wsi na południu polski,
to jest hit że to ma być sport narodowy i tak się nim w tym kraju podniecają
My za to się śmiejemy z ludzi którzy sobie coś wymyśla i na podstawie tych wymysłów, w połączeniu z brakiem wiedzy, śmiejąsię z czegoś. Rozumiesz różnice?
Ps. miałeś miejsce gdzie mogłeś jakoś pokazać trochę swojej racji to się nie wykazałeś niczym po za
Śmieje się teraz sam z siebie bo nie wiem czemu oczekiwałem jakiejkolwiek dyskusji z Tobą xD
Jeśli tak to masz niesamowity dystans do siebie. Mniej więcej taki dystans jaki jest między Twoimi ojkofobistycznymi wysrywami, a rzeczywistością.
Komentarz usunięty przez moderatora