Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak ziś film Tigera DLR z roku 2016 roku, gdy siedział na zapleczu mili (pewnie czekał aż uzupełnią paśnik) i p-------ł o fetyżmie stóp. XD
Pewnie mniej więcej w tym okresie odkrył, że kręcą go stópki i trochę się wystraszył, bo pomyślał, że czyni go to zboczeńcem. W związku z tym postanowił naruszyć ten temat na gniocie, żeby zobaczyć co użytnicy piszą i wybadać jak zostanie to odebrane.
Tak właśnie często wygląda dobór tematów przez uszatego peja - coś się wydarzy w jego życiu, a potem "Chciałem zisiaj naruszyć taki temat wizowie". Tak samo było z gniotem na temat kontroli biletów w MPK (gniot nagrywany zapewne w dniu, w którym po raz 2137 dostał mandat za jazdę na krzywy ryj) i kilkoma innymi wątkami, które poruszał teoretycznie całkowicie od czapy.
Taki jest żywot żysia, wizowie i fani.
#bonzo #tiger #mateuszatek #lesnyssak #tigerdlr #tajpej
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@Waldemar_Wpieldor: ostatni taki przykład to szukanie pracy i nie usuwanie nieaktualnych zgłoszeń na olx, czyt. Uszok raz chwycił za słuchawkę, żeby znaleźć pracę, odbił się od ściany, sfaflunił się na gniocie w tej sprawie i poszedł walić harnasiu bu ha ha
  • Odpowiedz
@Urtah: Możliwe, że to było wytłumaczenie dla teściowej, która go jechała tego typu: "Patrz głąbie, tyle ogłoszeń pracy jest a Ty bezrobotny!"
  • Odpowiedz
Uszok raz chwycił za słuchawkę, żeby znaleźć pracę, odbił się od ściany

@Urtah: pracodawca jak usłyszał w słuchawce "*mlask* eee yyy, ben bem, yyy, mam takie pytanie tego typu, ile harnasi za godzinę płacicie?" to dla własnego bezpieczeństwa powiedział, że nieaktualne
  • Odpowiedz
odkrył, że kręcą go stópki i trochę się wystraszył, bo pomyślał, że czyni go to zboczeńcem. W związku z tym postanowił naruszyć ten temat na gniocie, żeby zobaczyć co użytnicy piszą i wybadać jak zostanie to odebrane.

@Waldemar_Wpieldor: Akat zależy, bo fetyżm takich kopyt Koberki to już jest wyższy poziom xD
  • Odpowiedz
@Waldemar_Wpieldor: tak, tak, ten uszaty pelikan od dawna stosuje ten sposob weryfikacji rzeczywistości. Choćby "kto jest bardziej gurom sprawie bitwy z mcAdi"a kiedy komentarze sa niemiłe, to zmiqna tematu i nastepuje nocny spacer z harnasiu prosto do rowu.
  • Odpowiedz
@Formbi: Akat muszę zobaczyć, robiłem przeróbki kiedyś i pobierałem wszystkie filmy melina, bo wiadomo że melin tracił konto średnio co pół roku a tyle złota było. Podepnę dysk i sprawdzę czy jest( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Formbi: Wiesz, filmy znam na pamięć, problemem są tytuły uszatka i mjesca nagrywania. Większość tytułów jest taka sama - Bec, Bec bec, Taka informacja bec. na większości filmów tiger jest ubrany tak samo, na tych samych lokacjach, będę musiał kopać który to filmik jest( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz