Wpis z mikrobloga

Chciałem sobie zakupić #glosniki 2.1 do laptopa trochę poszperałem i uznałem, że najbardziej odpowiadałyby mi
Microlaby FC-330 ze względu na stosunek ceny do jakości i brak taniego pilocika ale okazuje się, że na allegro ani w tych największych elektrosklepach już ich nie ma. Zna ktoś może jakiś sklep online trochę głębiej gdzie można byłoby je jeszcze dostać? #audio
źródło: comment_16090952770RcBaFb9cgQvbNXZlOPqWb.jpg
  • 13
@WykresFunkcji: Nie miałem do tej pory nigdy żadnego zestawu głośników lepszej jakości bo wolałem słuchawki, a słucham muzyki z różnych gatunków choć dominuje muzyka elektroniczna. Dlatego pomyślałem, że 2.1 byłyby lepsze ze względu na niskie tony.
Problem w tym, że przy 2.1 za takie grosze tych niskich tonów nie doświadczysz, bo będą albo jak walenie ręką w karton albo jak nie będziesz miał głowy przy subwooferze to nawet ich nie poczujesz.

@Megawonsz_dziewienc: Szczerze to aż tak wysublimowanego jeszcze ucha nie mam :p potrzebuję je do użytku bezpośrednio przy komputerze w małym pokoiku także pomyślałem, że takie mniejsze na razie mi wystarczą. Na razie, może kiedyś się jeszcze