Aktywne Wpisy

Maniek81 +3
#ukraina Oddaliśmy prawie cały sprzęt wojskowy Ukrainie. Znajomy co pracuje w wojsku mówi że nasze magazyny są już prawie puste bo oprócz tego co oficjalnie to duża część sprzętu idzie pod stołem .W razie ataku na nasz kraj możemy jedynie liczyć na sojuszników z nato bo sami oddaliśmy prawie wszystko ukraińcom i nie mielibyśmy się czym bronić.Pięknie PiS nas rozbroił mam tylko nadzieję że po wyborach ktoś za to beknie #polityka
Takijedenn +4

Microlaby FC-330 ze względu na stosunek ceny do jakości i brak taniego pilocika ale okazuje się, że na allegro ani w tych największych elektrosklepach już ich nie ma. Zna ktoś może jakiś sklep online trochę głębiej gdzie można byłoby je jeszcze dostać? #audio
A te microlaby to nawet nie granice 600zł bo wszędzie gdzie nie sa juz dostepne byly za mniej niz 300
@Megawonsz_dziewienc: Tak wiem, sprawdzałem różne opcje po prostu ale ze wszystkich te mi przypadły do gustu i cena dobra.
http://microlab.com/pl/where-to-buy/partnerzy/poland/ tutaj masz sklepy ktore sprzedaja microlaby
@Megawonsz_dziewienc: Szczerze to aż tak wysublimowanego jeszcze ucha nie mam :p potrzebuję je do użytku bezpośrednio przy komputerze w małym pokoiku także pomyślałem, że takie mniejsze na razie mi wystarczą. Na razie, może kiedyś się jeszcze
@Megawonsz_dziewienc: 2.0 ewentualnie tak, ale nie wiem jak dobierać suba do głośników żeby ich nie zatłumić itd. aż tak się nie znam na tym.