Aktywne Wpisy
Natalia-_- +167
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +690
Wykupiłem dziś #plusx i za Chiny ludowe nie potrafię uruchomić listy.
Żadna z list nie działa na żadnym "plejerze". Pokonwersji na siptv.eu też nic.
Tivimate niby czyta 196 kanałów i nawet epg z ikonami jest. Tylko wciąż error 403.
Ponieważ śledzę tag myślałem, że jestem ogarnięty a tu taka zielonka ze mnie wypływa.
Teraz zostały tylko niedziałające listy.
@zeross: sprawdź czy odesłał ci kase jak tak to być może masz bana. Ratunek załóż konto na teleele teraz mają otwartą rejestracje
Wołam bo może chcecie zobaczyć jak zakończyła się ta historia. Może komuś na tagu pomożecie ponieważ historia zrobiła się ciekawa.
Okazuje się, że jest możliwość zalogowania się do new.plusx.tv na pomocą maila z DUŻEJ LITERY i malej litery np. (Mjw@kodiwpigulce.pl i mjw@kodiwpigulce.pl). Podczas kupowana pakietu logowałem się przez smartfon, który dodał na początku dużą literę. Przy logowaniu z PC (mała
Póki nie dotarłem w czym jest problem podszkoliłem się kwestiach IPTV i bardzo miło, że ktoś jednak przegląda tag i nie musi wywarzać otwartych drzwi.