@Kwiki: no nie specjalnie obczajalem profil tej laski co #!$%@? te farmazony i normalny, prawdziwy stary profil, dużo znajomych, mąż dzieci itp i na profilu ciągle udostępnia takie gówna, a sprawdziłem bo też miałem podejście, że to musi być troll, bo nie można być aż tak #!$%@? XD
@Kwiki: Tacy ludzie istnieją i tak się składa że z jednym takim mam do czynienia na co dzień. Moja siostra cioteczna zrobiła mi już paręnaście wykładów o tym jak 5G pali mózgi oraz o tym jak Bill Gates chce nas zachipować szczepionkami. Więc takich ludzi jest raczej sporo.
@Krzysio_misio12 jedynie gdzie ma racje to tu gdzie pisze ze technetu używa sie w medycynie nuklearnej. A ten czas rozpadu od 4h do kilku lat to prawie jak ten mem , 25 lat wiezienia lub 100pln grzywny xdd
@Nutramigen: pozytywna i negatywna kontrola - nie można robić sobie testów od tak, wyjdą wszystkie pozytywne i "aaa, cała grupa ma koronę", tak samo przy negatywnych "aaa, nikt nie miał". Negatywna kontrola to kontrola bez wirusa, a pozytywna to taka, która musi dać wynik "chory" (oczywiście test chory nie jest). Inaczej wynikami możnaby się podetrzeć ;)
@Gruby_Wujo: jak robisz testy, to musisz je mieć do czego porównać, dlatego robi się równolegle próbki, o których wiadomo, że zawsze dadzą wynik dodatni (kontrola dodatnia - fabrycznie ma dodane to czego szukamy) lub ujemny (kontrola ujemna).
Patrzcie komentarze XD
#koronawirus #bekazfoliarzy #foliarze #humorobrazkowy
Komentarz usunięty przez autora
Negatywna kontrola to kontrola bez wirusa, a pozytywna to taka, która musi dać wynik "chory" (oczywiście test chory nie jest).
Inaczej wynikami możnaby się podetrzeć ;)
do 4 godz lub nawet kilka lat
kara 25 lat więzienia lub grzywna 100zł xD
control result is out of range. Refer to the Abbott m2000rt Operations Manual for an explanation of the corrective actions for the error control