Wpis z mikrobloga

Dobra #wroclaw widzę sporo pytań ostatnio na fb i nawet na wykopie o catering na sylwestra.
Byłby ktoś zainteresowany azjatycką wersją przekąsek?
Jakieś pierożki, kawałki ryb w tempurze, grillowane kawałki kurczaka itp. Takie do maczania w dipach.
Jak będzie jakieś zainteresowanie to możemy zrobić na szybko jakąś ofertę w róznych wersjach.

Można w ogóle mieć knajpę otwartą po 19 w sylwestra i dowozić do klientów? #prawo

#jedzenie71
  • 11
@Iudex: Na szybko jak wymyśliłem pare rzeczy to:

1. Kawałki dorsza w tempurze i w glazurze z mango,
2. Kawałki udek z kurczaka w glazurze z teriyaki (wersja ostra z #!$%@?)
3. Sajgonki świeże (mango, ogórek, roszponka, rzodkiew marynowana)
4. Sajgonki z kaczką smażone
5. Smażone pierożki won-ton

Dipy do tego: śliwkowy, spicy mayo, wasabi mayo, sweet-chilli