@repiv: A myslisz, ze wszyscy co kupili w pierwszym dniu albo w ciagu pierwszego tygodnia wiedzieli, ze to taki zbugowany crap? Na steamie nie mozna robic refunda jak masz przegranych wiecej niz 2h, a w CP to akurat tyle trwa tutorial jak nie lecisz na pale. W dodatku wielu nie srawdza informacji bo nie chce spojlerow. Voila masz swoje 10 milionow na steamie (✌゚∀゚)☞
@newerty: odfiltruj sobie oceny pozytywne z komentarzem 'no zajebista!!!' 'som bugi ale da siem grac' i tym podobne, a zaraz na steamie jest albo lapka w gore albo w dol ¯\_(ツ)_/¯
@Megawonsz_dziewienc: Czyli jak ktoś nie pisze eseju na temat oceny gry to jego ocena się już nie liczy, tak? xD #!$%@? kupuję od kilku do kilkunastu gier miesięcznie, gdybym do każdej nawet najmniejszej gówno gry miał pisać esej to bym chyba został pisarzem a nie marynarzem xDD
Poza tym za cholerę nie mogę zrozumieć tego co napisałeś.
odfiltruj sobie oceny pozytywne z komentarzem 'no zajebista!!!' 'som bugi ale da siem grac'
@newerty: No właśnie odpowiedziałeś sobie dlaczego takie opinie ze steama są gówno warte. A już w szczególności opinie gdzie możesz wybrać polecam / nie polecam są kompletnie z dupy. Gdyby tam była jakaś skala 1-10 czy coś to jeszcze miałoby to sens, ale to tak jak patrzeć na komentarze aukcji allegro komputerów 'gamingowych' i kupować sugerując się 'NOOO ZAJEBISTY KĄKUTER CS DZIAŁA W 100 FPSACH!'.
Cp2077 w opinii wykopków słaby, niegrywalny crap = oceny steam nie miarodajne. W3 #!$%@? w kosmos = sprawdź sobie oceny na steam jak nie możesz się przekonać że gra jest wybitna!!!1oneone
Powiedz mi ile razy to już było w tym tygodniu wałkowane na tym tagu?
A ja tylko przypomnę, że system jest jaki jest. Może i trochę zbyt
@newerty: Ale ja misiu kolorowy nie piszę o W3, a jak piszę to podkreślam, że ta gra wybitna nie jest, tylko przehajpowana i jest dobra. System oceniania steama jest z dupy i nie ma się o co sprzeczać, bo taki jest. Jakby był bardziej rozbudowany to by się okazało, że część z tych gier jest po prostu dobra, ale nie jakaś fantastyczna.
#cyberpunk2077 #gry #polskiebloto
@Megawonsz_dziewienc: i 78% pozytywnych recenzji na steam też było wystawionych w trakcie grania tutoriala, nie?
Poza tym za cholerę nie mogę zrozumieć tego co napisałeś.
A już w szczególności opinie gdzie możesz wybrać polecam / nie polecam są kompletnie z dupy.
Gdyby tam była jakaś skala 1-10 czy coś to jeszcze miałoby to sens, ale to tak jak patrzeć na komentarze aukcji allegro komputerów 'gamingowych' i kupować sugerując się 'NOOO ZAJEBISTY KĄKUTER CS DZIAŁA W 100 FPSACH!'.
@Megawonsz_dziewienc:
Cp2077 w opinii wykopków słaby, niegrywalny crap = oceny steam nie miarodajne.
W3 #!$%@? w kosmos = sprawdź sobie oceny na steam jak nie możesz się przekonać że gra jest wybitna!!!1oneone
Powiedz mi ile razy to już było w tym tygodniu wałkowane na tym tagu?
A ja tylko przypomnę, że system jest jaki jest. Może i trochę zbyt
System oceniania steama jest z dupy i nie ma się o co sprzeczać, bo taki jest. Jakby był bardziej rozbudowany to by się okazało, że część z tych gier jest po prostu dobra, ale nie jakaś fantastyczna.