Aktywne Wpisy
emerald-city +237
Jeśli sprawcy to Polacy, to konfunia cichutko siedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Współczuję tym ludziom z Ukrainy, gdy trafią na takie prymitywne sebixy i karyny z iq szczura wodnego, które się będą znęcać nad nimi psychicznie, albo posuną się o krok dalej jak w tym przypadku.
A jedyne czego oni chcieli, to znaleźć miejsce, gdzie będą znowu czuć się bezpiecznie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Współczuję tym ludziom z Ukrainy, gdy trafią na takie prymitywne sebixy i karyny z iq szczura wodnego, które się będą znęcać nad nimi psychicznie, albo posuną się o krok dalej jak w tym przypadku.
A jedyne czego oni chcieli, to znaleźć miejsce, gdzie będą znowu czuć się bezpiecznie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
kantek007 +437
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#depresja #zalesie #studbaza
miało być tak fajnie i było przez pierwszy rok, a teraz #!$%@? taka że szkoda nawet gadać. Mogę siedzieć na całych zajęciach i dostać nieobecność bo w 2 sekundy nie zdążę włączyć mikrofonu, egzaminu i tym samym całego przedmiotu nie zaliczyłam bo się im system zawiesił "ale to tylko pani robi problem więc elo drugi termin", mam dowód że w pierwszym podejściu zaliczyłam ale starty złośliwiec nie
2. Lepiej jest być najgorszym wśród najlepszych, niż odwrotnie
Trzymaj się, to jest do ogarnięcia.
Kochany jest ten burdel(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
:o
Współczuję, ciężko sobie wyobrazić. Zwłaszcza na prywatnej uczelni, publiczne bardziej mi się kojarzą z profesorami z przerostem ego.