Aktywne Wpisy

slowpx +52
Dzień dobry,
w nawiązaniu do tego i tego wpisu dumnie ogłaszam, że Hintscribe jest już dostępny dla wszystkich.
Z tej okazji rozdzaję premium dla każdego kto zaplusuje i zostawi komentarz pod tym wpisem! Bardzo dziękuję wszystkim za dotychczasowy feedback i pomoc w testowaniu.
Dla przypomnienia Hintscribe to dektopowa aplikacja, która umożliwia darmową, dyskretną transkrypcje system audio w tym każdego spotkania (teams, zoom, slack, wszystkiego) bez zadnych dodatkowych integracji. Dodatkowo dzięki integracji z
w nawiązaniu do tego i tego wpisu dumnie ogłaszam, że Hintscribe jest już dostępny dla wszystkich.
Z tej okazji rozdzaję premium dla każdego kto zaplusuje i zostawi komentarz pod tym wpisem! Bardzo dziękuję wszystkim za dotychczasowy feedback i pomoc w testowaniu.
Dla przypomnienia Hintscribe to dektopowa aplikacja, która umożliwia darmową, dyskretną transkrypcje system audio w tym każdego spotkania (teams, zoom, slack, wszystkiego) bez zadnych dodatkowych integracji. Dodatkowo dzięki integracji z
justAnotherOne +116
Oś czasu:
-Tusk narzeka, że PiS daje 2 miliardy na TVP, przecież można te pieniądze dać na przykład na onkologię.
-Tusk daje 3 miliardy na TVP.
-Ludzie się skapnęli, "eee gościu co Ty robisz".
-"Dobra przypał, trzeba coś ogarnąć". W świat leci przekaz, że Tusk te pieniądze przekieruje na onkologię.
-Duda wetuje ustawę, tłumacząc to tym, że nie może być przyzwolenia na łamanie prawa i nie może być pieniędzy dla TVP w
-Tusk narzeka, że PiS daje 2 miliardy na TVP, przecież można te pieniądze dać na przykład na onkologię.
-Tusk daje 3 miliardy na TVP.
-Ludzie się skapnęli, "eee gościu co Ty robisz".
-"Dobra przypał, trzeba coś ogarnąć". W świat leci przekaz, że Tusk te pieniądze przekieruje na onkologię.
-Duda wetuje ustawę, tłumacząc to tym, że nie może być przyzwolenia na łamanie prawa i nie może być pieniędzy dla TVP w

Dobra skonczone, moje wypociny..
TLDR:mysle ze gra to solidne 9/10 jak odgliczują gre, przez ten czas mialem mniejsze lub wieksze problemt przez cala gre, wiekszosc raczej smieszna. Jesli lubicie dobra fabule i chyba jedne z najlepazych postaci w grach - mustbuy.
Gra wywalila sie dokladnie 10x tak ze zrestartowala konsole co juz mocno mnie #!$%@?. Dwa razy musialem powtarzac sidequesta bo dialogi po save'ie nie chcialy ruszyc. Gra na XSX wyglada mocno nierowno - czasem genialnie, czasem lastgenowo. Ja gram w opcji quality bo dla mnie performance wyglada jak totalne gowno rozmazane i 60klatek nie ratuje sytuacji. Gra ma zepsuty crafting i zupelnie nieczytelny, staty tez pokazuja dziwne rzeczy i nie wiadomo ktora bron czasem jest lepsza xd
Przechodzilem gre stealth+ obrazenia krytyczne/pietolety+ hakowanie i w tej wersji gra jest bardzo przyjemna. Zakonczenia calkiem ciekawe, ale niestety nie da sie zrobic tak jak chcialem. Co ciekawe gra na koncu po napisach, wyrzuca nas przed ostatnim dlugim questem gdzie zapadaja najwazniejsze decyzje wiec mozna zobaczyc teoretycznie kazdy scenariusz na tym jednym przejsciu, jesli dobrze poprowadzilismy wszystkie sidequesty. Zrobilem wszystkie glowne sidequesty, i mase kontraktow.
Najwiekszy plus to dialogi - tak fajnych, prawdziwych dialogow nie widzialem chyba nigdzie. Postacie zostana mi na lata w glowie i ta iluzja więzi miedzy tobą i postaciami pobocznymi jest mega dobra.
Świat - ciekawy, barwny, troche przeseksualizowany jednak, ale na plus,
Genialne wątki pobczne, mocno roznorodne i poruszajace fajne kwestie na drodze moralnosc-technologia-czlowieczenstwo.
Momentami cudowne detale i grafika, fajne auta, jazda dla mnie na plus,
Technicznie skopana i niezoptymalizowana, czeka ją duuuużo patchy i drugie przejscie juz planuje na pol roku jak sie ogarną.