Wpis z mikrobloga

Coś, co wszyscy lubią najbardziej, czyli #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Doczytajcie zasady ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Jak ktoś kupi coś dzisiaj, to jeszcze wieczorem to wyślę i zdąży dotrzeć do świąt, a dla pozostałych losowanie 1 zwycięzcy odbędzie się w niedzielę (20.12). Żeby wziąć udział w losowaniu, trzeba zaplusować post, wybrać coś ze sklepu do 40 zł i wkleić linka w komentarzu ze chcianym przedmiotem. Zielonki z kontem założonym dzisiaj odpadają, pozostali mogą brać udział.

Tak więc zapraszam na www.moonart.pl i wybierzcie coś sobie, o ile do tego czasu pechowo się nie sprzeda, może się uda wygrać ten wybrany przedmiot. A jak nie, to dogadamy się z jakimś innym ( ͡º ͜ʖ͡º)

A teraz trochę o mnie i o sklepie. Robię ręcznie biżuterię, akcesoria i ozdoby do wystroju wnętrz z żywicy, często też z prawdziwymi kwiatami, roślinkami i muszlami. Jeszcze nie wszystko jest na sklepie, ale będę sukcesywnie dodawać kolejne rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:Dojdą z czasem zegary, organizery, pojemniczki na biżuterię, kości do gry i inne.

A tu insta i fb, jakby ktoś był zainteresowany:

instagram/moonart.pl
facebook/moonartpl

#dziendobry #rekodzielo #rozowepaski #niebieskiepaski
night_witch95 - Coś, co wszyscy lubią najbardziej, czyli #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Doczyta...

źródło: comment_1608276268ZjNRyXZcf1U7egmEgAP6Tc.jpg

Pobierz
  • 81
  • Odpowiedz
  • 2
@night_witch95 dzięki!

To parę rzeczy ode mnie które na prawdę przepracowałem i warto zrobić.

- licz. Wszystko licz, ile czasu Ci zajmuje, jaki koszt, ile bazy silikonowe wytrzymują i co ile musisz je wymieniać, ogólnie zawsze licz swoje koszty. Ja tego nie robiłem i żałowałem, dopiero po pół roku intensywnego działania wiedziałem więcej.
  • Odpowiedz
Biorę pod uwagę wszystkie rzeczy, nie tylko koszta samej żywicy, nawet jeżeli ktoś kręci nosem i mówi panie za drogo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może nie zliczam wszystkiego jeszcze tak skrupulatnie, ale w przeciwieństwie do niektórych (jak widzę na różnych grupkach) biorę każdy taki aspekt za ważny. Z czasem na pewno zacznę dokładnie podliczać, bo inaczej się nie da :P

Jeżeli chodzi o różne platformy, to również mam tego świadomość i tak właśnie robię. Wiele osób buduje swój biznes na jednej platformie, dajmy na to fb, a potem coś się podzieje, strona dostanie blokadę, czy nawet i cała taka platforma może zniknąć, bo tak, bo zbankrutuje czy cokolwiek innego i co wtedy? Olx, setki różnych grupek na fb, instagram, własna strona (cholernie ważna rzecz, też wiedziałam to od początku) i wszelkie inne strony. Staram się działać i być aktywna w necie.

Nie potraktowałabym tego uszczypliwie, bo takie są fakty. Nie zawsze to jest gwarancja czegokolwiek, ale tak jest, że wizerunek kobiety jest bardziej ''klikalny''. Ludzie też lubią trochę prywaty i widzieć wizerunek osób, od których coś biorą. Problem taki, że nie lubię swojego ryjca i wstawianie go gdziekolwiek jest sporadyczne ¯\_(ツ)_/¯ Więc mam z tym spore opory. Na pewno coś czasem wrzucę, ale
  • Odpowiedz