Wpis z mikrobloga

@gohafeliczita9: gdybym 3 lata temu miała pojęcie co to za miejsce zakładając tu konto to strzelilabym sobie w twarz z zażenowania. Szkoda tylko, że potrzebowałam 3 lat szorowania w japonkach po tym g0wnie by się zorientować gdzie ja jestem, bo czytanie tyle czasu tego szajsu i kwasu innych wyk000pkow mimo wszystko jakoś pośrednio na człowieka wpływa i jego radość z życia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Loyalis: przecież ma proporcjonalne nogi, lepsze takie i fajna pupa niż patyki i płaskodupie (co oczywiście nie przeszkadza w tym, że taka laska też może się podobać - ja ostatnio byłem zauroczony taką bo miała śliczną buźkę). Chyba nie widziałeś ulanych nóg xD już pomijając fakt że to jest coś nad czym zawsze można popracować. Sam sobie robisz "cockblock" a potem płacz że żadna was nie chce.

@PannaYa: no tylko
  • Odpowiedz
Pewno pierdziawa wypukla za to. Ustaw sobie wyszukiwanie facetow, moze bardziej Ci beda odpowiadac.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@iEarth: chyba, że ma szczękę Chada - wtedy przychodzi mu to naturalnie i nie jest wynoszone, a ty rozkładasz nogi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz