Wpis z mikrobloga

czy to kolacja ze śniadaniem? Do niej się jedzie czy u klienta?

@bitcoholic: HAHA CHODZI O R U C H A N I E ? o S E K S ?

HAHA BENIZ HAHA LUDZIE UPRAWIAJO SEKS HAHA

• Odpowiedz
@OstatniZnak: Może ja na to źle patrzę, ale dla mnie w licytowaniu na WOŚP nie jest najważniejsze, by po zapłaceniu 10k dostać coś wartego te 10k, ale żeby wpłacić kasę na szczytny cel. Kolacja z celebrytą to tylko dodatek.
No... chyba że licytujesz kolację wartą dwie pensje, to masz coś nie tak z banią xd
  • Odpowiedz
ale żenada, to juz wolalbym isc cos zjesc z geslerową bo bym przynajmniej cos dobrego zjadl i by zdradzila jakies fajne przepisy xd

@Hrrr_tfu: 2021 a ludzie cały czas traktują tę gastrocelebrytkę jako znawczynię gotowania. Przecież ona o niczym nie ma pojęcia, co nie przeszkadza jej w stawianiu się w roli nadrzędnego eksperta kulinarnego tego kraju. Do tego jest zwykłą prostaczką i chamką bez krzty szacunku do drugiego człowieka.
  • Odpowiedz
żenadą to jest to że te głupie #!$%@? nie mają nic do zaoferowania na cel charytatywny- tylko kolację.

@Cobesh: czyli co wg ciebie by miały zaoferować, żeby było "na poziomie"? Korki z fizyki? XD

• Odpowiedz
@OstatniZnak: Ej, pracowałem kiedys w jednej restauracji w Szczecinie i tam do wygrania wsrod gosci byla kolacja z Natalią Siwiec. No i jeden typk wygrał, przyszedł ladnie ubrany. Ja potem patrze a oni jedzą we trójkę: ten typek, Natalia Siwiec oraz jej mąż. XD Tak, przyszła z mężem. XD
  • Odpowiedz
@Hrrr_tfu: sto razy bardziej z Gessler niż z jakimiś randomami celebrytyckimi xD co ona może powiedzieć? Mhmm dobre jedzenie, ładna pogoda, hehehe xD?
  • Odpowiedz