@OstatniZnak: ale to trzeba byc mega przegrywem zeby placic tyle hajsu za kolacje z kims... z taka Wieniawa to mozna sie poprostu umowic i isc za darmoszke a nie tyle mamony tracic...
@OstatniZnak: Może ja na to źle patrzę, ale dla mnie w licytowaniu na WOŚP nie jest najważniejsze, by po zapłaceniu 10k dostać coś wartego te 10k, ale żeby wpłacić kasę na szczytny cel. Kolacja z celebrytą to tylko dodatek. No... chyba że licytujesz kolację wartą dwie pensje, to masz coś nie tak z banią xd
@AppleDash: Jak wpiszesz to w google zamiast w komentarz to sie predzej dowiesz, ale wtedy nie bedziesz sie mogl pochwalic, ze ty nie znasz kogos znanego
ale żenada, to juz wolalbym isc cos zjesc z geslerową bo bym przynajmniej cos dobrego zjadl i by zdradzila jakies fajne przepisy xd
@Hrrr_tfu: 2021 a ludzie cały czas traktują tę gastrocelebrytkę jako znawczynię gotowania. Przecież ona o niczym nie ma pojęcia, co nie przeszkadza jej w stawianiu się w roli nadrzędnego eksperta kulinarnego tego kraju. Do tego jest zwykłą prostaczką i chamką bez krzty szacunku do drugiego człowieka.
@OstatniZnak: Ej, pracowałem kiedys w jednej restauracji w Szczecinie i tam do wygrania wsrod gosci byla kolacja z Natalią Siwiec. No i jeden typk wygrał, przyszedł ladnie ubrany. Ja potem patrze a oni jedzą we trójkę: ten typek, Natalia Siwiec oraz jej mąż. XD Tak, przyszła z mężem. XD
#fundacja #gwiazdy #oswiadczenie
źródło: comment_1608191108OrVvSwaqufGg1n2aA6WlXx.jpg
Pobierz@carmazeen: Nie każdy ma taką możliwość.
@bitcoholic: HAHA CHODZI O R U C H A N I E ? o S E K S ?
HAHA BENIZ HAHA LUDZIE UPRAWIAJO SEKS HAHA
No... chyba że licytujesz kolację wartą dwie pensje, to masz coś nie tak z banią xd
@AppleDash: Jak wpiszesz to w google zamiast w komentarz to sie predzej dowiesz, ale wtedy nie bedziesz sie mogl pochwalic, ze ty nie znasz kogos znanego
https://lmgtfy.app/?q=julia+wieniawa
źródło: comment_1608207400oLvH7r2AFGUy8ZQdpKxRon.jpg
Pobierz@Hrrr_tfu: 2021 a ludzie cały czas traktują tę gastrocelebrytkę jako znawczynię gotowania. Przecież ona o niczym nie ma pojęcia, co nie przeszkadza jej w stawianiu się w roli nadrzędnego eksperta kulinarnego tego kraju. Do tego jest zwykłą prostaczką i chamką bez krzty szacunku do drugiego człowieka.
@Cobesh: czyli co wg ciebie by miały zaoferować, żeby było "na poziomie"? Korki z fizyki? XD
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1608209185X0fO9xks9fhJTkWtyWA50n.jpg
Pobierz