Aktywne Wpisy
Wanzey +351
Davvs +653
Nie mogę wręcz uwierzyć jak cwany lis Donald Tusk dzień po dniu w coraz bardziej finezyjny sposób ich ogrywa jak dzieci. Pisowcy wymyślają coraz to głupsze plany a już dzisiejsze dzieło zapewne genialnego spryciarza doradcy Dudy by przechować przestępców w pałacu prezydenckim miało być ostatecznym i spektakularnym odgryzieniem się Tuskowi a tu cyk po prostu policja wjeżdża po gości pod chwilową nieobecność i już XDD. #bekazpisu #sejm
@ekimek: Kurcze , to ile przeciętny angol zarabia na tydzień według Ciebie?
@NiebieskiWStringach: Pchałem , jest ciężko , ale w kieszeni zostało £705
Komentarz usunięty przez autora
@ekimek: Nie o tym mowa. Nie mam zamiaru porównywać minimalnej płacy przeciętnego Anglika do minimalnej pracy przeciętnego Polaka.
@motoinzyniere: Ogarniety polak tez. A taczka bardzo kusi, tylko nie mialbym gdzie jej trzymac
@gress: Przyznaje racje. Punkt widzenia , zależy od punktu siedzenia. Mimo wszystko £700 za taczkę
IMO mając do przerzucenia 40Ton ziemi, gdzie koparka nie wjedzie brałem to pod uwage, ale taniej, szybciej i wygodniej wyszło dwóch Ukraińców przez 4dni
@Issac: tez trzeba dac przynajmniej 100 za dzien na osobe, 4*2*100 wychodzi drozej niz taczka :)
@Issac: tez trzeba dac przynajmniej 100 za dzien na osobe, 42100 wychodzi drozej niz taczka :)
@piwniczak: Coś słabo policzyłeś tych Ukraińców. @Issac pisze o dwóch Ukraińcach przez 4 dni. Pytanie tylko czy można przerzucić 40 ton gruzu w 4 dni bez koparki za pomocą dwóch
Troche drozej niz za taczke no i taczka zostaje na przyszlosc :)
Trochę taniej niż £705 za taczkę , ale pamietajmy , ze samemu trzeba z*********c.
Troche drozej niz za taczke no i taczka zostaje na przyszlosc :)
@piwniczak: „nie maszajmy ze sobą dwóch systemów walutowych” . Poza tym , #!$%@? już z tą taczką, ciężko o ukrainca w Uk.