Aktywne Wpisy

DrMagK2 +228
Moje miasto takie piękne XD

plottwist +599
Ogólnie jestem przerażony tym wypadkiem na A1 i mega fajnie, że na wykopie ludzie chcą sprawiedliwości, za to co spotkało tą rodzine, różne wypadki widziałem i po prostu klikam, oglądam i zamykam ale tutaj jakoś to siedzi we mnie i cały czas sprawdzam jakieś nowe info. Na yt bandyci drogowi jest wstawiony gif z przybliżenia kamerki z auta jadącego z naprzeciwka, spowolniłem to trochę i zobaczcie jak dość dobrze wygląda moment uderzenia.

Gra sama w sobie jest zajebista ale marketing zdecydowanie przeszarżował i postanowił stanąć w szranki od razu z tuzami pokroju GTA czy Skyrima. Najpierw powiedzieli co chcą zrobić a dopiero potem zaczęli się zastanawiać czy jest to wykonalne. Najgorsze że w wiedźminie jest to samo i wyraźnie widać miejsca z których ktoś wyciął całe wątki poboczne questów z których został jeden czy dwa npc. Tak samo Cyberpunk to inna gra niż ta zapowiadana 3 lata temu na E3 i do tego ukrywanie wydajności na konsolach jest nie do usprawiedliwia.
Jednak nawet pomimo tego wszystkiego po 20h nadal gra mi się świetnie i pomijając bugi jest zdecydowanie lepiej niż przy cholernie nudnych dla mnie GTA z fabułą tak generyczną jak tylko się da czy Skyrimie gdzie bugów było jeszcze więcej a miasto to 3 domy na krzyż które nagle dawane jest za przykład gry ze świetną immersja xDD