Wpis z mikrobloga

@spidero: @Mucholep: to musicie go beznadziejnie przyrządzać, u mnie najpierw leży w mleku i cytrynie, przez co pozbywa się mulastego posmaku, później doprawiają, smażą w panierce i jest pycha, a nie przepadam za rybami
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 181
@Kempes:
*Inne ryby - przypraw delikatnie cytryną i koperkiem, żeby podkreślić delikatny smak
*Karp - mocz przez tydzień w mleku i cebuli żeby nie walił mułem
¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Mucholep: no po co wogole cokolwiek domowego jesc, przeciez to gotować trzeba, przyprawiac, przygotowywac, najlepiej po prostu wcinaj sam chleb nic nie trzeba robic nie trzeba sie z niczym #!$%@? xD
  • Odpowiedz
  • 60
@aleksander-sailor ale co ty w ogóle porównujesz. Chodzi o to że karp w porównaniu do innej ryby jest gówniany i żeby go trochę odgównić, to musisz odprawiać czary. Po co, skoro można normalnie ugotować inną smaczniejszą rybę?
  • Odpowiedz