Wpis z mikrobloga

Jak widzę jak próbuje się porównać CP do GTA5 to aż się śmiać chce. Przecież w grze od CD projekt nie ma nic co moglo by konkurowac z R* Magnum opus. Fabuła do bani, grafika może lepsza ale praktycznie niegrywalna na wyższych ustawieniach na niczym innym niż mocne pecety (jak tak miało być to po co się wypuszcza na PS4). Miasto to kpina, strzelasz na środku skrzyżowania i wszystko stoi jak w grach z gazet z 2010 roku. Nie ma co w nim robić. Online nie ma, kiedy w GTA to całkiem osobny zajebisty moduł. Jazda autami spłycona do minimum. NPc gupie jak but, policja nic nie robi oprócz spawnowania. Znajdziek żadnych zachęcających do eksploracji. Nawet rozmowy wyglądają sztucznie. Zresztą nawet widok fpp opcjonalny w GTA jest zrobiony lepiej. Nie wiem do której gry można by cyberpunka porownach, może do gta4- ale tam wszystko też było.lepiej zrobione. Ghost recon breakpoint- ta sama nuda. Może jakieś just cause 1 z 2007 xdd nie wiem serio. Bronicie tego bo to zwykły syndrom.sztokholmski. redzi mesjasze giercowanja a odwalili największy przekręt od czasu nawet nie wiem czego daikatany Romero xdd
#cyberpunk2077
  • 5
  • Odpowiedz