Aktywne Wpisy
eleganckichlopak +247
Módlcie się konfiarze żeby w poniedziałek do debaty został wystawiony Bosak, a nie Mentzen. W przeciwnym wypadku słupki mocno polecą w dół jak Sławek znowu zacznie się miotać i nie będzie rozumiał pytań. Co by nie mówić o Krzysiu to jest zdecydowanie bardziej ogarnięty w wystąpieniach publicznych. No nie jest po prostu tak tępy jak Sławek xd Nie daj boże jeszcze jakby doszło do konfrontacji z JE Tuskiem, o boziu to będzie
Viado +28
A teraz sobie wyobraźmy że naszym krajem dalej rządzi Tusk:
- Stopy procentowe 30%
- Stuhr, Ochojska, Lis, Janda, Holland co chwile występują w TVP i pouczają "zacofanych" polaków jak mają życ
- Inflacja 20%
- Benzyna po 15zł
- Związki i adopocja przez LGBT i inne promocje zboczeń
- Brak dodatków inflacyjnych, tarcz i dopłat do ogrzewania
- Paszporty covidowe byłyby pewnie obowiązkowe do teraz żeby się podlizać kolegom z WEF
- Stopy procentowe 30%
- Stuhr, Ochojska, Lis, Janda, Holland co chwile występują w TVP i pouczają "zacofanych" polaków jak mają życ
- Inflacja 20%
- Benzyna po 15zł
- Związki i adopocja przez LGBT i inne promocje zboczeń
- Brak dodatków inflacyjnych, tarcz i dopłat do ogrzewania
- Paszporty covidowe byłyby pewnie obowiązkowe do teraz żeby się podlizać kolegom z WEF
#legomasters
Komentarz usunięty przez autora
No i jako jutuber też nie jest w polskiej topce
Komentarz usunięty przez autora
@fizzly: xD xDDDD
Czekaj postaram się uspokoić....
Nie. On ma tak gównianą manierę i sposób mówienia, że nie da się go słuchać w ogóle. Dodatkowo pokazał się już z "najlepszej strony" w tym programie. Że w ogóle nie jest team playerem i nie potrafi współpracować. Niech już zostanie na tym YT i robi recenzje dla dzieci
@fizzly: no cóż, wychodzi na to, że mamy zupełnie inne gusta. Ja bym wolał Sariela, bo ten gość przynajmniej robi własne MOC, bardzo ściśle współpracuje z LEGO, pisał książki o budowaniu itd. W sumie może Klocki z zapałem by też spoko był. U Brodatego na kanale nigdy nie widziałem własnych konstrukcji - nie wiem czym się TVN kierował wybierając jury.
Nie wiem czemu
@tomex1909: żartujesz sobie chyba. Te sprecyzowane wymagania jakie miał ostatnio wobec Tokio (zadanie: budujecie co chcecie, ale przychodzi brodaty i żąda zbudowania pociągu) świadczy o tym, że on się absolutnie na jurora nie nadaje. Powinien się chociaż starać oceniać obiektywnie, zgodnie z treścią zadania, a nie wymuszać na uczestnikach budowania tak jak mu