Wpis z mikrobloga

to już Maciej i klocki byłby lepszym jurorem...

@fizzly: xD xDDDD

Czekaj postaram się uspokoić....

Nie. On ma tak gównianą manierę i sposób mówienia, że nie da się go słuchać w ogóle. Dodatkowo pokazał się już z "najlepszej strony" w tym programie. Że w ogóle nie jest team playerem i nie potrafi współpracować. Niech już zostanie na tym YT i robi recenzje dla dzieci
Ja tam lubię jego kanał i sposób opisywania/mówienia

@fizzly: no cóż, wychodzi na to, że mamy zupełnie inne gusta. Ja bym wolał Sariela, bo ten gość przynajmniej robi własne MOC, bardzo ściśle współpracuje z LEGO, pisał książki o budowaniu itd. W sumie może Klocki z zapałem by też spoko był. U Brodatego na kanale nigdy nie widziałem własnych konstrukcji - nie wiem czym się TVN kierował wybierając jury.

Nie wiem czemu
@damw: Ja nie twierdzę że Maciej wypada rewelacyjnie, po prostu uważam że imo wypadłby lepiej niż Geek właśnie... też nie wiem dlaczego tak kiepsko wypadł jako juror, no ale takie są fakty. I fakt, widać mamy odmienne gusta :)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Qrier: brodaty jest świetny, przynajmniej ma jakieś sprecyzowane wymagania co do budowli i otwarcie krytykuje złe konstrukcje

@tomex1909: żartujesz sobie chyba. Te sprecyzowane wymagania jakie miał ostatnio wobec Tokio (zadanie: budujecie co chcecie, ale przychodzi brodaty i żąda zbudowania pociągu) świadczy o tym, że on się absolutnie na jurora nie nadaje. Powinien się chociaż starać oceniać obiektywnie, zgodnie z treścią zadania, a nie wymuszać na uczestnikach budowania tak jak mu
@Networks_PowerCat: wiesz, każdy ma jakieś wymagania względem jurorów. Z tej dwójki zawsze bardziej mi przeszkadzała ta kobieta, bo dla niej zawsze wszystko albo było super, albo "niespójna historia" i tyle z uwag. Jak dla mnie zawsze większe konkrety przedstawiał brodaty